Merhaba sevgili balıkçı dostlarım, Forumu sürekli takip etmekle beraber rapor yazmaya pek fırsatım olmuyordu ancak geçen cmts. gerçekleştirdiğim avı sizlerle paylaşmak istedim. H.sonu havanın sakin olacağını farklı kanallardan öğrendikten sonra geçen hafta içi çaparilerimi h.sonu için özenle hazırlayıp cmts. (24.08) saat 06:30 da 13 yaşındaki oğlumu biraz zorda olsa banghead uyandırarak botumu ve motorumu beraberce arabaya yerleştirdik. Daha sonra her zaman denize açılırken kullandığım sahile doğru yola koyulduk. Saat 08:45 de botumuzu kurmuş ve denize açılmıştık. 09:00 dada her zaman av yaptığım bölgeye varmıştım ki bu bölge kıyıdan yaklaşık 700-800m açıkta ve 15-20 Metre derinlikte bir mekan. Rüzgar beklediğim gibi sakindi. Çaparilerimizi ve oltalarımızı açıp yoklamaya başladık ve 3 er 5 er istavritler gelmeye başladı. Ama balık geziyordu bir vuruyor bir kayboluyor, bir iki yer değiştirmeyle balığı tekrar bulup alabildiğimizi alıyorduk. Saat 14:00 gibi rüzgar biraz arttı zaten yeterince balıkta yakalamıştık avı sonlandırıp kıyıya doğru yola koyulduk. Sonuç olarak toplamda 4 kg balık yakaladık, tamamı ideal boyutta istavrit olmakla beraber, yolunu şaşırmış 2 izmarit, 3 mezgit ve birde neredeyse bir karışlık zehirli trakonya balığı yakaladık, tabii iğneden kurtarayım derken serçe parmağımı inceden bir yokladı parmağımın ağrısı o gün akşama ancak geçti. [/URL][/IMG] tavaya girmeden önce [/URL][/IMG] bu da trakonya :scared: :scared: [/URL][/IMG] Selamlar,
Üstad Geçmiş Olsun Öncelikle güzel istavritler için tebrikler ama trakunya şakaya gelmez çok dikkatli olmak lazım ,en çok istavrit avında yakalanır bilmeyenleri yada dikkat etmeyenleri fena çarpar aman çok dikkat edin
teşekkürler herkese, inşallah daha iyi avlar sizlerle olur 2.90 Sea-master bot, ahşap tabanlı 4 zamanlı 4 hp Yamaha motorla çıkıyorum, çok kullanışlı oluyor seyyar olmasından dolayı hem tatlısu hem de deniz avlarında rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Kurmasıda ortalama 20-25 dk nızı alıyor. selamlar, -ertan