Herkese merhabalar Arkadaşlar İstanbul Bahçelievler veya Haznedar civarında ikamet eden üyelerimiz var mı merak ettim ben bu bölgede ikamet etmekteyim balık avına çoğu zaman tek gitmek işime gelmediğinden iptal ediyorum çünkü insanın balık avında yanlız olunca canı ister istemez sıkılıyor en azından bu bölgelerde ikamet eden üyemiz var ise tanışıp beraber gitmek isterdim Şu ana kadar aklıma gelipte sizlere sormak bir türlü kısmet olmadı Sağlıcakla kalın
. Selamlar Yakamoz (Mustafa)eski dostlarımızdan. Sanırım karışıklık oldu Mustafa , Bende Bahçelievlerdeyim.
Mustafa hayırdır çok şaşırdım bir saattir profiline bakıyorum Bu bizim Mustafa ama neden yeni tanışma konusu açtı diye merak ettim Ben hoş gelmiştin, ama yine de hoş geldin diyorum Arkadaşlar Mustafa arkadaşımız sitemizin en eskilerinden ve büyük katkıları ve bilgi paylaşımları olan, dostluğu yadsınamaz değerli bir arkadaşımızdır Ya bir yanlışlık oldu, ya da uzun zamandır siteye giremediği için bu konuyu açma gereği duymuştur
. Tanışma derken; Yakın çevresinde oturan insanlar ile tanışmak istemiştir. En mantıklı konu başlığıda "Tanışalım"