Merhaba değerli Balık avı net. sakinleri... Uzun zamandır yaptığımız avlarla ilgili rapor açmak nasip olmamıştı.Genelde grubumuzla yaptığımız avlarda bu işi arkadaşlar sağolsun hallediyordu.Gerçi raporluk kadar verimli bir av olmasada, yaşadığımız atmosferi siz dostlarlada paylaşmak istedim. Bu sabah suyunda Deniz ve Cengiz kardeşimle sabahın ilk ışıklarıyla boğazdaki yerimizi almıştık.Savaş abinin güzel çayı eşliğinde bir güzel kahvaltımızı yaptık ( ki normalde kesinlikle kahvaltı yapabilen biri değilimdir.) Ardından oltalarımızı suyla buluşturduk, balık nazlı olsada takılmadan dibe inebilenler nasiplerini aldılar.Hem sahte hemde çapari çalıştık, istavritler oldukça iri idi, dişlilerinde dönüş balığı olduğunu sanmıyorum muhtemelen boğazda kalanlardandır, sanırım bu haftadan itibaren boğazımız dahada bereketli olmaya başlayacaktır. Fotolar size raporun hikayesini daha güzel anlatacaktır, umarım beğenirsiniz, her ne kadar (Volex21) Volkan kardeşim kadar güzel ve detaylı yazamasamda, avımızın keyfini bir nebze olsun sizlere yansıtabilmişimdir.Tüm Balık Avı dostlarımızın avları keyifli ve bereketli olsun, rastgele
hey maşallah abi ekip ortam balıklar şahane daha bereketli avlar geçirmeniz dileğiyle kıskandım doğrusu
Tebrik ederim isa abi şu boğazı bi ara kapatında boğaz avcı görsün yeğenim balıkları pişirmeden yiyecek gibi
Balık bahane, boğazda çay keyfi, bir başka şahane. :thumb: Güzellikleriniz ve şahanelikleriniz daim olsun. :thumb:
İsa abi elinize sağlık güzel bir gün olmuş deniz ve cengizin katılımıyla baya hoş sohpet geçmiştir kesin
Tebrikler İsa abi, az da olsa balık tutmak güzel. Nice güzel avlar dilerim. Yaza yaza daha güzellerini de yazarsın elbet İsa abi.
Daha keyifli ve daha bereketli avlar geçirmenizi dilerim, umarım denk getirip o güzelliği sizlerle beraber yaşama şansım olur
Abi tebrik ederim İnşallah daha güzel avlar da rast gelir. Bayağı zamandır forumda rapor eksikliği hissediliyordu sen de onun için açtın sanırım konuyu çünkü bildiğim kadarıyla siz genelde grup sayfasında paylaşıyorsunuz avlarınızı.
temiz deniz havasi, manzaraya karsi kahvalti ve balik ve dostlar ve haftanin stresini atmak... harika bir duygu. tebrikler Isa abim
Teşekkürler Hakan, bir dahaki sefere senide aramızda görmek isteriz, uzun zaman oldu.Bu arada Savaş abinin çayı özlenmeyecek gibi değil Eyvallah Uğurcum, senin gibi gençleri elbette boğazda görmek isteriz. Teşekkürler Ersinim, bu keyifli avlarda senide görmeyi özledik. Tevfik abim aynen dediğin gibi, balıktan ziyade bu ortamı paylaşmak istedim bende Teşekkürler Fuat kardeşim, biliyorsun ki hoş sohbet her avımızda mevcut çok şükür. Fatihim, hakkını helal et yine nöbetine denk getirdik ama biliyorsunki bir kasıt yok. hihi Çok mütevazi gördüm seni Volkanım, aslında potansiyeli görüp bana gaz veriyorsun ama yemezler Eksik olma kardeşim, rapor yazma ve levrek konusunda üstadımsın. Sevgili Yıldıray, seninle bir türlü balıkta denk gelemedik ama eminim en kısa zamanda görüşmek nasip olur inşallah
İnşallah Cihan, senin yokluğunu balıklara hissettirmemek için elimizden geleni yaptık. Sevgili Fatih abim, inan sadece o fotoları görünce rapor açmaya karar verdim.Öylesi güzel mimikleri vardı ki anlatamam, ancak bu kadarını çekebildim.Kuzum balık hastası, büyük insanların bile canlıyken dokunamaya korktuğu dişlileri neredeyse canlı canlı öpecek.Her avımda balıkları eve canlı getirmeye özen gösteriyorum, fotolarda balıkların büyük bölümü canlıydı, ilk karede balıkları kovadan canlıyken kaba koydum ve balıklar sürekli zıplıyordu, o da balıklara zıplamayın diye kendi dilince sitemde bulunup şikayet ediyordu.İkinci karede sevgisini dile getiriyor ve son karede balığı öpmeye teşebbüs ediyordu, birde bu gözle fotolara tekrar bakmanı tavsiye ederim. Yasin kardeşim, gerçekten bizi tahminimden daha iyi tanıyormuşsun ve çok güzel bir tespitte bulunmuşsun tebrikler, bende aynen bu duygu ve düşüncelerle rapor açmaya karar verdim, yoksa balık açısından çok daha verimlilerini bile rapor yapma gereği duymamıştım. :thumb: