Yer Bababurnu, Tarih 10.10.2008 tekneyle uzun olta kaşık, yem zargana yaprak. Saat akşam 17 50 18 50 arası 1 saat içinde alınmış lüferlerdir. Gerçekten zevkli bir avdı. İnşallah bu sene lüfer bol olacak. Bütün arkadaşlara RASTGELE.
izmir ve lüfer herkese selam resimleri görmesek de lüfer en iyilerindendir benim için.. ama izmir sualrında pek rastlamdık.. bilen arkadşlarım bu bölgede nerde ve nasıl olur bir kaç cümle ile yardımcı olmak isterlerse müteşekkir olurum.. slm
arkadasim izmirede dusuyor lufer foca kiyilarina gelir saniyorum 10 gune kadar bolca cikmaya baslar aliagadan nemrut korpezindede cikar
karaburuna ugrar orda yeni liman vardir veya karaburun fenerinin oralara ama korpeze girmiyor neden se
Mehmet bey bakıyom artık gelmeye yakın av raporlarını dedektif gibi takibe aldın. Gel artıkta berab er sökelim şu sırtı karaların azılarını.
Tebrikler İmdat bey,canavarları dize getirmişsiniz.Bu tarafa doğru gönderiverin şunları ne olur?Ellerinize sağlık rasgele...
Iyi Akşamlar Arkadaşlar, Bababurun Mimarsinan Büyükçekmece. Zarganalar Real Alişveriş Merkezinden Aldim, çok Tazeydi. Ama Inanin Eğer 1 Kaç Saat Erken Gitseydim, 20 30 Parça Lüfer Alirdim. Kismet Meselesi. Bütün Balik Sevdalisi Arkadaşlara Daha Güzel Avlar Nasip Olsun. Rastgele
Bababurun Için Daha Ayrinti Isterseniz, Büyükçekmece Koyunun Sağdaki Rihtiminin Bitimindeki Burun. Burunun Orada Küçük Bir Iski Kulesi Var Onun Tam Karşisinda 80 -100 Metre Açiği.