Babaeski (Trakya) Sazan Avi

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında cathliam tarafından paylaşıldı.

1. cathliam

cathliam Sinan

Favori Kamış:
    bir misina bir iğne
    Selamlar arkadaşlar,

Ramazan bayramında nasipse Babaeski Pehlivanköy 'de olacağım. Ergene 'de olta attım ama durum pek iç açıcı değildi. Bu sefer göletlere dip takımla sazan avlamaya gitmeyi düşünüyorum. İri sazan çıktığına dair forumda çok yazı okudum fakat hep tarihler eski. Bir bilgi tazelemek ve bizede bayram keyfi açmak adına tavsiye ettiğiniz yakın göl baraj veya gölet var mıdır? şimdiden teşekkür ederim.

2. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
  3. cathliam

cathliam Sinan

Favori Kamış:
    bir misina bir iğne
    Merhaba Hakan arkadaşım,

Öncelikle bu şekilde paylaşımların doğru olmadığını gösterir bir yazıya burada hepsi yazıyor gibi yönlendirmen hiç hoş değil.

Yazıya gelince çok doğru, bu kısmı düşünmeden tavsiye istemişim bunu anladım. Bu tarz bilinçsiz kişilerin öğrenmesindense bende öğrenemiyeyim daha iyidir. Yıllardır balıkçılık yaparım, tırıvırı kullananla, küçük balıkları alanlarla kesin kavga ederim çünkü laftan anlamıyorlar. Neyse fazla uzatmıyayım, gittiğimizde soruşturacağız artık öyle görünüyor.

Rasgele.

4. fatih

fatih fatih gürtekin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    nızı salın gitsin seneye daha büyüğünü yakalarsınız.

arkadaş nick ten korkmuş olabilir .katliam falan :D

hoşgeldiniz .dediğiniz gibi forumda belli mesaj sayısına ulaşmamış arkadaşlara bende lokasyon bilgisi vermiyorum .ama sizi tanıdıkça her türlü paylaşımı yaparız.

5. cathliam

cathliam Sinan

Favori Kamış:
    bir misina bir iğne
    Nick çok eskilerden kalma alışkanlık. Ama büyük küçük farketmez doğadan aldığımı doğaya bırakırım. Benim için balıkçılık yalnızca zevktir.

Hoş bulduk, uzun zamandır okuyucuydum. Bir çok konuda paylaşımlar olmuş herkese teşekkür ederim. Artık elimden geldiğince paylaşımcı olacağım.

6. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    sinan ergenenin neresinde olta attın kokudan yanaşılmıyo:)oralarda çok güzel barajlar göletler gördüm hangisinde ne çıkıyor bilemiyorm.ben de sık sık lüleburgaza gidip kalıyorum.hep aklımda aslında oralarda turna vs denemek ama her zaman oltamı götürdüğüm halde hiç vaktim olmadı.
    internette nerde ne çıktığına dair bir site görmüştüm ama bunu bilmek bile yetmiyor gideceğin gölün verimli yeri oluyor verimsiz yeri oluyor.
    en iyisi ilçedeki av bayii ne sormak.

7. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Kusura bakmayın ama sizde forumda 3 mesaj yazıp gölet bilgisi istiyorsunuz..

Benim 4 olta atıp nasibimize ne gelirse artık diyerek beklediğim gölete, gözümün önünde başka şehirden gelen hayvanlar 2bin metre ağ attıktan sonra, sabaha kadar jandarmayı arayıp hiç bir yardım alamadıktan sonra, internet ortamında insanların gölet sorması bana hiç masum gelmiyor..

Bayramda pehlivanköydeki dost ve akrabalarınıza sorarsanız mutlaka bir iki adres verirler.. Rastgele..

8. cathliam

cathliam Sinan

Favori Kamış:
    bir misina bir iğne
    Birkaç günlüğüne gidince yanlış yerlerde vakit geçirmek istemiyorum. Gittiğimiz insanlar yaşlı sonuçta, tabi ergeneye yönlendirdi kim bilir en son ne zaman coşkun zamanlarında balık avlamıştır oraların. Bu sene bir iki gölet gördüm google maps 'ten oralarda şansımı deneyeceğim. Ne olursa olsun, istanbul taraflarına göre daha bakirdir diye düşünüyorum.

Benim atladığım nokta buradan böyle bir sorunun yöneltilmemesi gerektiğidir. Aynı fikirleri paylaştığımızdan emin olabilirsiniz. Git gide biliçsiz haraketler yüzünden ne hallere düşen balıkçılığı korumaya çalışmanızı taktir ediyorum.

Umarım çok uzun değil 5 10 sene önceki durumlarına geri döner. Ümitsizce bir ümit...

9. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    bayramda ben de oralardayım sinan şöyle hem piknik yapılacak hemde olta atılacak(balık olmasada olur:D)bir yer bulursan burdan bana da yaz dostum.

10. Mucci

Mucci Mustafa Candaş

sazan arıyorsanız buralarda her su birikintisinde sazan çıkar zaten merak etmeyin :)

11. cathliam

cathliam Sinan

Favori Kamış:
    bir misina bir iğne
    Herkese iyi bayramlar. Bayramdan döndük. Mucci 'nin dediği gibi, sazan ve kızıl kanat çıktı ve gerçekten bakir yerler var. Hemde kimseye sormadan haritada gördüğüm ilk su birikintisine gittim. Bakirliği devam etmek üzere hepsini geri iade ettim...