3 gün önce bodruma giderken göl kıyısında kahvaltı etmek niyetiyle durduğumda kayıkların misina ağlarla dolu olduğunu gördüm hemen jandarmayı aradım ihbarda bulundum sonucunda bildirilmesini istedim 3 gün geçti tekrar muğla jandarma komutanlını aradım numaramı aldılar hala heber bekliyorum ayrıca sirkülere baktığımda muğla il sınırlarında 1 mart 1 haziran arasında av yasağı olduğunu gördüm sirkülerde yasak süresince kayıkların karada olma zorunluluğu var diyor kayıklarda ne isim ne plaka var resimlerinide çektim sonucu bekliyorum
Ne arayan var ne cevap veren Ankara'ya jandarma komutanlığa mail attım onun cevabını bekliyorum şimdi ihbar var isini yapan yok
Affedersiniz ama biz salak mıyız da yasak zamanlarında balığa gitmiyoruz ? Bu konuda kim yönetimdeyse bigün alacağım onuda Sakarya nehrinin kenarına götüreceğim, yasaklı zamanlarda normal zamandan daha fazla insan oluyor. Bir Allahın kuluda gelip ceza yazmıyor. 2 kere şikayet ettim sakaryaya ağ atarken videoya bile aldığımı hatırlıyorum hala bişey yok 2 ayı geçti