.jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg] .jpg]
ne güzel kokar şimdi o çiçekler.. aaah ahhh buraya kadar geldi kokusu teknoloji tamam gerekli ama doğayla baş başa olmak rüzgarın sesinden çıkarmak en güzel ezgileri.. paha biçilemez
İnsanın, uzun uzun sooooyle bir uzanıp yatası, sonrada yuvarlanası geliyor. Nerede o guzelim gunler. İnanın, o mis gibi kokularını burnumda hissettim. Sagol.
Bunlar yağmurdan önce, çamura batmadan önceki son fotolarımız Çotur sen çiçeklen böceklen uğraşırken,biz balık dutalım diye uğraştık. GELİNCİKLER VE ÇOTUR. Güzel fotolar çekmişsin valla abi,tebrikler. Belgesel videosunuda koyacan mı ? .
ahhh ahhh şu güzelliklere bak. İnsan bu resimlere bakıp hayallere dalıyor.Umarım çocuklarımıza da aldığımız emaneti bu şekilde bırakırız...
Değil mi ama sevgili Abim. devamı; "güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır" Sonra da gelir bu lezzeti bizlerle paylaşır. Bazı kareler çıldırtan cinsten, öylesine güzel. Şunlara bakar mısınız? Değil bir kez, sayısız defa bakmaya doyum olmaz, muhteşem.
arkadaşlar bazen bu balık işine o kadar dalıyoruz ki bu güzellikleri es geçiyoruz işte bugünde bu gelincikler çiçekler daha balığa çıkarken yol kenarlarında kırmızı kırmızı parlayan gelinciklere içim gitti o gün iki balık alıp 3 balıkta yemin peşinden gelip öğle yemeğinden sonra ben dedim fotoğraf çekecem baya bir resim çektim bunlar sadece dörtte bir bizi yaradan bize kışın beyaz halısını önümüze seren sonrada dağlara taşlara bile baharın yeşil kırmızı sarı her renk halısını önümüze seren bak gör ne güzellikler var diyen kışın sonrası bu güzel dirilişi çiçeklerle süsleyen yaradanın güzelliklerine bakmak hele birde su ve balık varsa daha birşey demeye gerek yok herşey orteda onun güzellikleri neye deyse değer kazanıyor