Bahçelievler-Haznedar-Güngören ilçelerinde ikamet eden üyelerimiz var mı ? Tanışmak isterim en azından hafta sonları balık avına beraber gidebiliriz
Ben Güngören deyim ve genelde Karaköy'e gidiyorum, bu sezon verimli balık olmasada orada güzel dostluklarım var, balık olmasada oradaki arkadaşlarım beni çekiyor.
mustafa abi bn bagcılardayım istersen balıga gidecegin zaman öncesinden bana mesaj at gelirim senınle istersne tabi
Öncelikle sizlere nezaket gösterip mesajıma cevap yazdığınız için teşekkür ederim Amacım mesajımda belirttiğim bölgelere yakın oturan kişilerle tanışıp sizlerle uygun görürseniz vakit buldukça aramızda organize olup balık avı aktivelerinde bulunmak Tekrar teşekkür eder en kısa zamanda buluşup keyifli bir av ve sıkı dostlukların oluşması dileğimle sağlıcakla kalın
. Haydaaa Bende taa geçen aya kadar Soğanlı'da oturuyordum yahu İsmail. Cumartesi pazarına 300 metre mesafedeydim Bak çok üzüldüm şimdi.
Bahsettiğin yer yürüyerek bana 5 dakikalık mesafe,bir ay evveline kadar buralardaymışsın ve bende buna inan çok üzüldüm, canın sağolsun dostum
Allah seni güldürsün hemi , düşünki avlarımı sürekli bebekte yapsaydım orada oturduğumumu düşünecektin?