Uzun bir aradan sonra herkeze selamlar Hafta sonu hem balık hem bır yada 2 gecelık bır kamp planları yapmaya başladık yaklasık 10 yıl once gıttıgım bır yer hakkında fikir almak istedim buyukcekmece ahmediye den sonra gole baglantılı kanal yolunda gıdıyorduk uzerınden tren gecen bır kopru yanında bır köprü daha vardı ılerıye dogru göl uzuyor yerı hatırladıgım kadarıyla buldum haritadan yanlız suan durum nedır hem balık olarak hemde ortam olarak rahat edebılırmıyız fıkır verırsenız sevınırım yada yer tavsıye edebılecek olan yıllardır tayakadın terkos bıktık tekırdag hanogluda secenekler arasında
*** ali ben geçen hafta dedigin yere gittim ama nafile dedigin yerde bir damla su yok su çekilmiş su köyün orda var heryer kurumuş bilgin olsun ben tavsiye etmem boşuna gidersin
Yapma be abi o kadarmı eskıden gercı baya eskıden hayal meyal hatırlıyorum köprü suyun altında kalıyordu gerçi hafta sonu planıda ıptal olucak gıbı ama olurda gıdersek gene tayakadın yolları gozuktu bıze bu arada cevabın için ayrıca teşekkürler bosuna dunya o kadar yol yapıcaktık