Bakırköy-Florya-Yeşilköy sahil sahte yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ddmryrk tarafından paylaşıldı.

1. ddmryrk

ddmryrk Deniz

Merhaba Bakırköy-Florya-Yeşilköy sahillerinde sahte-rapala ile balık tutabilirmiyim? Orda avlak yerleri nerelerde hangi balıklar tutulabilir? Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim

2. ddmryrk

ddmryrk Deniz

yardım etcek kimse yokmu?

3. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    hiç avlanmadığım meralar, o nedenle bilgim yok, ama dalgakıran, gibi burunlar varsa denizin içine doğru atış yapabileceğin yerler, palamut ve lüfer için denemelerde bulunabilirsin.

4. savastulu

savastulu Savaş

Favori Kamış:
    Extreme Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    Bakırköy de oturuyorum ve ara sıra yeşilköy de zargana avı yapıyorum. Sahte ile hiç denemem olmadı çünkü sığ su ve dibi yosun olabiliyor yani kurşun arkası sahte ile sarıkanat zor gibi geldi bana ama bu sıralar sadece hobi amaçlı cam sahteler yaptım güzelde oldular sarıkanat yada lüfer girdiğinde lodoslu dalgalı köpüklü denizde bu su üzeri sahteleri deneyeceğim sonuç alırsam yazarım.

5. Tiro

Tiro Özgür

Merhaba dostum bizim bukonuda bi kac noktada denememiz oldu verim alamadik... rapala deneyenide gormedim hic.. bu bolgelerde daha cok yemli tercih ediliyor gozlemledigim kadariyla.eger bu konuda bi bilgi edinirsen paylasmani rica ediyorumm.... ^^

6. savastulu

savastulu Savaş

Favori Kamış:
    Extreme Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    Ben yeşilköyde canlı gümüşle zargana yakalarken gümüşü çinekopa kestirdiğim çok oldu. Bu şu demek oluyor su üzerinden çinekop yeme atlıyor cam rapalaya şartlar uygun olursa balık da varsa atlayacağını düşünüyorum ama dediğim gibi dalgalı köpüklü deniz olmazsa olmazı ee tabii birde balık olmalı.

7. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    ben denedim kaşıkla rapalayla sonuç sıfır.

8. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    Yeşilköyde rapalayla balık zor,en güzel avı serbest kurşunsuz yalpa kaşıklarıyla, hızlı sarımla alırsın...Hansen pilgrim mavi sırtlısı,remixonun kaşıkları iyi iş çıkartır yeterki sabret ve sürekli bütün sahili gez buna kumsalların içi de dahil...Eğer sürüye denk gelirsen iyi iş çıkartırsın,ayrıca kuvvetli lodoslarda limanın içindeki mendirekten güzel sarıkanat alırsın...Kimse kaşığa balık gelmez sanıyor Yeşilköy de ama benim tuttuğum balığın haddi hesabı yok zamanı geldiğinde.Rastgele.

fatih0686 bunu beğendi.