bakırköy sahilden geçerken gören yada orda avlanan bir abi varsa balık durumu hakkında bilgi verirse sevinirim .. hangi oltaya hangi yeme geldiklerinide tabi (mezgit,istavrit,kefal,izmarit vs....)
baktımda orucluyken galata çekilmez turistler adama orucunu bozdurur en iyisi şimdilik bakırköy sahili gibi duruyo balık durumu hakkındada biraz bilgi olsa süper olcaktı iştee .... galata eylülün 15inden sonra eskisi kadar verimli olmaya başlar o zaman gidicem o zamana kadarda raporları takip edicem tabi arada bir kaçamak yapabilirim neyse bakırköy sahil tarafı hakkında bilgisi olanlar YARDIIIIIIIMMMMMMMMMMMM.
bakırköy sahilde hiç bir sey yok eğer ugrasırım diyorsan bi kac tane gümüs cekersin en miniginden okadar.bu hafta 3kere denedim orayı 3ündede sonuc hüsran
bu aralar heryer öyle malesef :/ agustosun sonlarına dogru baslar balıklar o zaman gitmeyi planlıyorum ama ilk hedefim kefal olucaktır pis balık diyolar ama öle deil yani gitceğim mekandaki öle deil Eğer bir daha gidersen sonucları burda paylaşırsan sevinirim takipteyim ... RASTGELE
Bakırköy de balık bulmak mucize gibi,10 sene öncesine kadar el çaparisiyle kıyıdan kovaları iri isatavritlerle doldururduk hatta yemli çupra yakaladığımızda oluyordu,şimdiyse akıtılan lağımlardan sadece kefal geriye kaldı,onu bile yakalamak şans ister
yok abi ben nisan aylarında mı tam olarak hatırlamıyorum ama yada mayıs bilemicem istavrit kaynıodu haziranda gittiğimdede yine istavritler vardı kefalda vardı o gün ilk kefalimi ilk defa 3li dip takımına kurt takarak almıstım bi tanede barbun almıstım aama o zaman bilmiodum 10 cm falandı galiba keşke geri salsaydım .... yani sonuc olarak balık var yaw ama burunda falan kayalıklardanda tek tükte olsa kefal zaten oda benim için yeter abartı avlara luzüm yok ... cok yakın zamanda gidenler bilgilendirirse sevinirim yda gidecek olanlar..... hook idk reeling reeling mrsparkle
kefallerde kesmiş bu aralar agustosun sonunda baslaslar yine inş. eylüldede zarganalar falan boy gösterir izmarit mezgit istavrit adam akıllı ekimde baslar inş hepsi