Bakırköy sahil

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında kale124 tarafından paylaşıldı.

1. kale124

kale124 dursun

bakırköy sahilden geçerken gören yada orda avlanan bir abi varsa balık durumu hakkında bilgi verirse sevinirim .. hangi oltaya hangi yeme geldiklerinide tabi :) (mezgit,istavrit,kefal,izmarit vs....)

2. kale124

kale124 dursun

:O ?? kimse yok mu 2 saattir

3. haliloz95

haliloz95 Halil Özkan

Favori Kamış:
    oscar saılor 3.90
    Favori Makine:
    okuma safina sna 65
    bakırköy hakkında bilgim yok . özel mesaja bak bi galatayla ilgili msj attım sana.

4. kale124

kale124 dursun

baktımda orucluyken galata çekilmez :) turistler adama orucunu bozdurur :D en iyisi şimdilik bakırköy sahili gibi duruyo balık durumu hakkındada biraz bilgi olsa süper olcaktı iştee .... galata eylülün 15inden sonra eskisi kadar verimli olmaya başlar o zaman gidicem o zamana kadarda raporları takip edicem tabi arada bir kaçamak yapabilirim :p neyse bakırköy sahil tarafı hakkında bilgisi olanlar YARDIIIIIIIMMMMMMMMMMMM.

5. jean-baptiste

jean-baptiste ali

bakırköy sahilde hiç bir sey yok eğer ugrasırım diyorsan bi kac tane gümüs cekersin en miniginden okadar.bu hafta 3kere denedim orayı 3ündede sonuc hüsran

6. kale124

kale124 dursun

bu aralar heryer öyle malesef :/ agustosun sonlarına dogru baslar balıklar o zaman gitmeyi planlıyorum ama ilk hedefim kefal olucaktır pis balık diyolar ama öle deil yani gitceğim mekandaki öle deil :D Eğer bir daha gidersen sonucları burda paylaşırsan sevinirim takipteyim ... RASTGELE

7. deep blue

deep blue nurettın

En İyi Avı:
    eşkina 3,5 kg,4,5kg kefal
    Bakırköy de balık bulmak mucize gibi,10 sene öncesine kadar el çaparisiyle kıyıdan kovaları iri isatavritlerle doldururduk hatta yemli çupra yakaladığımızda oluyordu,şimdiyse akıtılan lağımlardan sadece kefal geriye kaldı,onu bile yakalamak şans ister

8. kale124

kale124 dursun

yok abi ben nisan aylarında mı tam olarak hatırlamıyorum ama yada mayıs bilemicem istavrit kaynıodu haziranda gittiğimdede yine istavritler vardı kefalda vardı o gün ilk kefalimi ilk defa 3li dip takımına kurt takarak almıstım bi tanede barbun almıstım aama o zaman bilmiodum 10 cm falandı galiba keşke geri salsaydım .... yani sonuc olarak balık var yaw ama burunda falan kayalıklardanda tek tükte olsa kefal zaten oda benim için yeter abartı avlara luzüm yok :)... cok yakın zamanda gidenler bilgilendirirse sevinirim yda gidecek olanlar..... :eek: :eek: :rolleyes: :) :cool: :D :mad: :p hook idk reeling reeling mrsparkle

9. kale124

kale124 dursun

bu aralar 0 olabilir dogaldır hiçbir yerde yok cünkü ama ekimde cok fena bastırır balık ...

10. kale124

kale124 dursun

kefallerde kesmiş bu aralar agustosun sonunda baslaslar yine inş. eylüldede zarganalar falan boy gösterir izmarit mezgit istavrit adam akıllı ekimde baslar inş hepsi

11. kale124

kale124 dursun

anlaşılan bakırköy sahil tarafından geçen yada avlanan neredeyse kimse yok

12. kale124

kale124 dursun

admin bu konuyu silebilirsin sana zahmet olmazsa bn gerekli cevabı aldım teşekküler .