Merhaba Arkadaşlar cumartesi bakırköy sahile istavrit tutmaya gideceğim çapariylle.Fakat balık varmı bilgim yok.Salı günü zeytinburnunda kovalar doluydu ama zeytinburnuna minibüs yok cyr Bakırköy hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba?
Bence gidilecek sonyer orasi direk lagim desem yeridir hastalik kaparsiniz.Genede gidiyim ben derseniz mumkun mertebe elinizi yuzunuz ve agizinizla temas ettirmeyin son olarak cikarkende misinanizi bezle silin evdede tatli suya tutun derim.
en son 25 sene önce orda balık tuttuğumu hatırlıyorum hala o tür bir aktiviteye uygun mudur bilemem, oralardan birileri net bilgi verecektir.. ancak bence bakırköy yerine florya tarafları daha iyi olmaz mı? hatta doğrudan sarayburnu (hem eminönüne vasıta da var)..
Bakırköy'de oturan biri olarak tavsiye etmem...Şu anda balık kraçadır genelde de sezon boyu kıyıdan kraça gelir..Hem de suyu pistir...Tavsiye etmem...Gideceksiniz Sarayburnu ya da boğaz'a gidin..
Sarayburnuya hiç gitmedim aslında galataya giderim her hafta ama bu hafta değişiklik olsun dedim.Tarif edermisiniz arkadaşlar güngörende oturuyorum bide resim varsa çok güzel olur
ben 1 mayısda cankurtaranla sarayburnu daha cok ikisinin ortasında denız fenerı var orda ırılı ufaklı aldım nasıpse cumartesı yarın boğaza gıdıyorum
Kabataşta çalışıyorum, kıyıdan istavrite atan hiç görmüyorum bu aralar.. beşiktaş daha uygun olur sanırım..
Dün bir ara Arnavutköy tarafından geçtim, baya kalabalıktı ama arabayla geçtiğim anda balık çeken görmedim. Ancak o kadar kalabalık olduğuna göre birşeyler vardı sanırım.
Arkadaşlar yarın cumartesi ve ben hala yer bulmuş değilim Amacım kıyıdan (kayalıkda olabilir) istavrit ve kıraça (boyutuna göre) avlamak.Genelde tranvayla gidiyorum bildiğiniz güzel yer yokmu?
Cihat kardeşim, kıraçayı hedef balık olarak belirlememeni öneririm, zira 13 cm altı tutmaman, tutsan da gelişimini tamamlaması, yaşaması ve üremesi için salman makbuldür.. balıkları cetvelle ölç demiyorum, baktığında belli olur zaten aşağı yukarı.. kraça tabir edilen hayvanlar istavritin yavrusudur, lütfen bu konuda duyarlı olalım, teşekkürler.. sarayburnu hemen her zaman iyi av veren güzel bir yerdir, orayı deneyebilirsin.. daha da gidebilirim dersen beşiktaştan itibaren tüm boğaz hattını önerebilirim şu aralar.. zaten ortalama bir atışla ortalama boylarda istavrit alabileceğini tahmin ediyorum, bu aralar çok kıyıdan (yakından) avlanmadığın sürece balık boyları iyi..
Hedef balık değil zaten geri salmak şartıyla ben istavrite atıcam.Yarın bi sarayburnu denemesi yapacağım hadi hayırlısı.