Merhaba..Bakırköy sahile uğramayanlar için bir anlam ifade etmeyecektir ama Bakırköy'de olta atmışlığı olan hemen herkesin bileceği gibi yıllardır gece gündüz,sıcak soğuk,kar çamur demeden ilerlemiş yaşına rağmen sahilde malzemecilik yapan ,herkesin imdadına yetişen,her gün evinden sahile sahilden evine koca bir çanta taşıyarak ekmek parasını çıkartmaya uğraşan kelimenin tam anlamı ile "emekçi Türker Abi" maalesef geçtiğimiz hafta kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş...Tanıyan arkadaşları bilgilendireyim dedim..Eğer sahilde o yaşlı ve yorgun gözleri göremezseniz bilin ki hala yukarılarda bir yerlerde izmarit ya da lüfer takımı hazırlayıp,Samsun sigarasından nefes çekiyordur...
Allah rahmet eylesin.İsmini hatırlayamadım ama görsem kesin tanırım.Eskiden 16 merdivenler ve ataköy kayıkhanenin orada tezgah açan kumral saçlı bir abimiz vardı.Onu en son 2-3 sene önce bakırköy kayalıklarda gördüm.Acaba o mudur?
2-3 sene önce gördüğünüzde de epeyce yaşlı olmalı... Tam veliefendi kavşağının hizasında olurdu Muhtemelen odur
Sevgili Uygar kardeşim , başınız sağ olsun allah rahmet eylesin, ben onu Türker abimizi bir gün gelir yukarlarda bulurum. Nerede olursa olsun, orası cennet olsun.