bakırköy ve civarında avlanan arkadaşların dikkatine

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında umutkeskin_7 tarafından paylaşıldı.

1. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

Arkadaşlar merhaba

Konu yanlış yerdeyse özür dilerim.
    Güngörende oturmamama ragmen bakırköy ve yakınlarında kıyıdan rahat bir ortamda balık nerede tutabilirim bilmediğim için devamlı olarak sarayburnu tarafına gitmekteyim(oltacı bir abinin yanında genelde takılıyorum takımımın az olusu,ortalama hergun birtane kopartmam ve yem sorunu yasadıgım için)bu yüzden bakırkoy yeşilkoy tarafında avlanan arkadaslardan bu kısımda nerde avlanabileceğim konusunda bilgi almak istiyorum.Konuyla ilgili forumda arama yapmama ragmen bahsetmiş oldugum bolgelerde ya eski msjlar var yada agırlık tekne ile...yarın akşam bu bolgede avlanacak ve beni yanına kabul edecek arkadaslardan (acemi birine sabırlı) msj bekliyorum
    Not:çay kahve bilumum içeçek rüşvet olarak verilir..:)

2. wopeer

wopeer mustafa kemal saka

Favori Kamış:
    albastar delta 60 alba carbon leader kamıs
    selam umut

sana avcılar sahılını tavsıye edebılırım rahat rahat tutarsın o kdr kalabalıkta yok ama takımlarını fılan kendın yanında getır olta malzemeelrı yakında satan bır yer yok lufer ve cınokop takımın varsa ıs gorur lımanda taz e ıstavrıt satılıyoo gelırsn beklerım takılırz bır gun

3. MURAT KAHVECİ

MURAT KAHVECİ murat kahveci

merhaba umut kardeşim ben bakırköyde oturan biri olarak bakırköy sahilinde verim alamazsın diye düşünüyorum yeşilkoyü tavsiye ederim rönö parkın arkasındaki kayalıklardan yemli ve çapari yapa bilirsin

4. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    merhaba umut,zeytinburnu derimod magazasının karşısı iş yapıyor diye duydum.bir dene istersen

5. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

gecen akşam yeşilköyü bir ziyaret ettim 8-10 balıkcı arkadaş şanşlarını deniyordu.yer güzel ama malzeme ve yem alabilecğim birisi yoktu takım konusunda kendimi biraz daha hazırlayıp oraya o sekilde gitmeyi dusunuyorum...

6. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

haftanın 2-3 günü balıga cıkıyorum genelde 16-22 saatleri arası ugyun oldugunuz bir gun haber verirseniz hem tanısmak hemde beraber balık tutmak isterim

7. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

tavsiyen için teşekkürler abicim bigün deniyeceğim

8. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

balık bol olmamakla beraber :)ama her balığı tutulduğunu gördüğüm ve benimde zaman zaman av yaptığım bir yer :)
    sahilden sirkeci yönüne giderken apdi ipekçi girişinin zeytinburnu tam karşısı ve 100m gerisine kadar olan bölgede mırmır eşkine lüfer ispari gelincik izmarit iskorpit gibi balıkları yakalayabilirsiniz::) ama bol değil hepsini tutulduğunu bizzat gördüm hemde 1 gecede :)

9. wopeer

Favori Kamış:
    umut bu hafta gıtmeyı dusunuyodum ama malum lodos ve fırtına var haftaya ctesı ve ya pazar gıdıcem akşam 5 gıbı cıkarım oraya gelırsen haberlesırız kardess

10. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

walla bende bugun gidecekim sahil berbat dediler vazgectim bakalım yarın biraz yumusarsa gidecem haftaya bir organizasyon dusunursen bulusalım.

11. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

abi dediğin yeri anladım sanırım saraybunan giderken orda olta atan arkadasları devamlı olarak goruyorum ama birturlu yolun kenarında yuruyus parkuruna arabayı nasıl park ediyorlar onu cozumeyiyorum park sorununu cozersem ilk gideceğim yerlerden biri soylediğin balıkların hepsini tutacak ne ekipman var nede beceri ama belli olmaz atarız kısmete gerisi nasip

12. wopeer

Favori Kamış:
    Umut Kardes Cuma Cumartesi Pazar Musaitim Ben Hava Iyi Olursa 3 Gunde Takilicam Akşamlari Sanada Uyarsa Msj Lasalimm Goruselim

13. sulhi yücel

sulhi yücel sulhi yücel

Favori Kamış:
    RODER/ST/4204
    En İyi Avı:
    2/kilo turna.
    arkadaşlara bilgilendirici paylaşımları için teşekkürler.

14. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

cuma ve cumartesi akşamı bende musaitim saat 17den sonra tabi hava sartları uygun olursa persembeden konuyu tekrar goruselim istersen buarada takım konusundada bilgi verirsen sevinirim

Son düzenleme: 23 Kasım 2008
  15. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    umut soldaki abtiipekçi girişini( ışıkları )geçtikten sonra sağda park yerleri var:)

16. wopeer

Favori Kamış:
    Selam Umut Sanirrim Havalar Yine Bozuk Kardessss

17. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Merhaba arkadaşlar.Bende Sabah 6:30 12:00 arası Cankurtaran sahiline gitmeyi düşünüyordum.Ama yarınki havayı bilemiyorum.Yinede saat kurup bakıcam havaya.Hava tahminleri yaıltıyor bazen.Eğer iyi olursa hava oradayım inşallah.

18. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

bu cankurtaran tam olarak neresi oluyor?

19. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Cankurtaran.Aslında Sultanahmetin oradaki sahilden bahsediyordum.

20. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

oraya giderken çatladıkapı diye bir yer otoparkı ucretli olması dısında güzel bir yer yanlız benim gibi bir acemi için balık tutma işi biraz riskli pazar aksamı yagmur yagmazsa oradayım