bakırköy-zeytinburnu sahil 11-17/08/2011 rapor

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mimarbalık tarafından paylaşıldı.

1. mimarbalık

mimarbalık Alper Mallı

Favori Kamış:
    REMIXON SMART TELESURF KAMIŞ 200GR 420CM
    Favori Makine:
    Silstar VERTEX 7000
    yaklaşık 7 gündür bakırköy sahilde balık tutma uğraşı içindeyim ama nafile.kullandığım yemden midir yoksa takımdanmıdır bilinmez ama balıklar oltaya tıklamıyor bile.benim haricimde 3-5 insan daha oluyor ama onlarında birşey çektiğine rastlamadım.
    takımım klasik 3 köstekli dip takım kullanıyorum.yem olarakta tavuk göğsü ve ekmek içi kullanıyorum.bu arada balığa çıkma saatim 19.00-23.00 arasında sahilde oluyorum.akşamüsüt 4-5 civarı kefal çekenler oluyormuş öyle duydum.sevgili abilerim ve kardeşlerim bakırköyde hal vaziyet budur.yılmadan yıkılmadan 3-4 gün daha denemeyi düşünüyorum.bu sefer yem olarak kurt deniyeceğim.artık kurdada gelmezse bişey bakırköyde balık kalmamış demektir.
    acaba ben yanlış takımmı kullanıyorum yada yemlerde mi problem var anlamış değilim.bana bir akıl verirmisiniz?

2. unexpected

unexpected HAMZA

alper merhaba, zeytinburnu setüstünde dene derim birde akşam 19:00 -23:00 arası novotelin oralarda, kaya kurdu ile levrek alanlar oluyor, karagöz ve eşkine alanlarda ama kısmet tabi, bazen gidip bekliyon boş dönüyon bazen de nasibini alıyosun şahsen kefal için değmez o kadar beklemene derim. setüstünde takımcıda var sabri abi, batak kurdu temin edilebilir ondan.

3. mimarbalık

mimarbalık Alper Mallı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Silstar VERTEX 7000
    hmm hiç gitmemiştim o tarafa..bu novotelin karşında demir korkuluk gibi biyer var orada balık tutanları görmüştüm sanırım oradan bahsediyorsun..tamam orayı deneyeceğim teşekkür ederim

4. sarızeybek

sarızeybek ilker

Favori Kamış:
    -
    Rast Gele Kardeş. Bak Ben Doğma Büyüme Smatyaliyim. Ancak Tekne Ile çikiyorum Baliğa. Hem Bakirköy Açiklarina Hemdeboğaza çikiyorum.şu Anda Sadece Mezgit çikiyor Marmarada Diğer Baliklar Tesadüfen Takiliyordur. Yani şu Onbeş Güne Kadar Devam Edecek Ve Tutabilecein Balik Sadece Mezgittir. Daha Sonrqa Karadenizden Girişler Başlayacak. Sana Tavsiyem. Yenikapida Tut. Idonun Yanindaki Büyük Dalgakiran In En Ucuna Gir.oradan Mezgit Aliyorlar. Yem Olarak Ya Tavuk Göğsü Yada Tavuk Yüreği Kullan. Beden 30- Köstek 20 Numara Kullan. üç Iğneli Yap. 6 Numara Beyaz Iğne Ve 75 Gram Kurşunla. Saat 14 Ten Akşama Kadar En Azindan Kovani Doldurursun. Rast Gele..

5. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    birde boru kurdu sülünez ve kaya kurdu dene eşkina alabilirsin

6. mimarbalık

mimarbalık Alper Mallı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Silstar VERTEX 7000
    ilker abi teşekkür ederim..pazar günü oraya gidiyim ozaman ben..saolasın

7. mimarbalık

mimarbalık Alper Mallı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Silstar VERTEX 7000
    hamza aga saolasın.dün eşkina aldım setüstünden :D ilk tuttuğu eşkinaydı ve gece hiç üşenmedim temizledim pişirdim..etide güzelmiş..tekrardan saolasn

8. unexpected

unexpected HAMZA

Senin adına çok sevindim kardeş, tebrik ederim ;) biz gece saat 00:30 gibi geçtik ordan arabayla, otobus durağının oraya yanaştık, sordum ne var ne yok diye, onların söylemesi ile, biri yaklaşık 2kg. levrek almış.. hem orada muhabbette iyidir bi kaç sefer gittinmi kaynaşıyon hemen :) Afiyet olsun bu arada :)

9. mimarbalık

mimarbalık Alper Mallı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Silstar VERTEX 7000
    saolasın abi. bende saat 12ye kadar ordaydım..benden sonra aldılar heralde :D aynen öyle muhabbet iyi mekan güzel..bu arada 17.08.2011 zeytinburnu raporu diye raporlar bölümüne detaylı olarak yazdım dün akşamı..kayabalığı gümüş falanda çıktı