Herkese selamlar, Bölümün başlığı malzemeni kendin yap olmasına karşın, paylaşacağım malzeme benim tarafımdan yapılmadı öncelikle bunu belirteyim ancak planlaması tarafımdan yapılmıştır. Sağolsun bir kardeşimde yapmıştır. Kısaca bahsedecek olursam kullanmakta olduğum kamışın orjinal halinde balans ağırlıkları mevcut değil. Kamışın uç kısmı ağır bastığı için özellikle çapari avlarında uzun süre çalışıldığında kolu yoruyordu. Bu nedenle balans ağırlıklarını yaptırdım. kamışın dip kısmında vidalı olarak takılmış bir plastik parça vardı. bu vida yuvası örnek alınarak diş açılmış ve ağırlıklar yapılmıştır. kısmetse yarın deneyeceğim umarım istediğim gibi verimli olur. herkese iyi forumlar.
Teşekkürler. Evde yaptığım denemede denge konusunda çok yardımcı olduklarını söyleyebilirim. Tabi ki en iyi test iş üzerindeyken ki hallerini görmek olacak.
Volkan yaptığın iş bence çok mantıklı ve işe yarar görünüyor. Test et bakalım sonuç ne çıkacak . tebrikler
Bende bir zamanlar Lineaeffe s cruve 2.70 kamışıma düşünmüştüm.dam ın balans agırlıklarını bulmuştum.uyup uymuyacagı beçhuldu.(yiv uymayabilir yada hiç yiv açmamış olabilirdi bakmadım)yapmadım öyle yatıyor kamışım.çok dengesiz rahatsız bir kamış.Boş bir anımda yaptırabilirim sizinkide çok güzel gözüküyor elinze sağlık,umarım rahata kavuşursunuz
Volkan çok güzel öncelikle yapıp yapmaman önemli değil aslonan düşünüp faaliyete geçirmek; öncelikle tebrik ederim. Aslında piyasada çok denge sorunu olan kamışlar var onlar için iyi bir seçenek, ama herkes bu imkandan nasıl yararlanacak o da ayrı sorun. Eğer civatalar taktığın yerde herhangi bir oynama yok ise sorunsuzca kullanırsın. Şimdiden rastgelsin.
Ağırlıkları bugün test ettik. Özellikle 150gr denge ağırlığını takınca kamış süper oldu. Tebrikler Volkan :thumb:
Eweeet Ceyhun unda dediği bugun ağırlıkları test ettik. Gerçektende beklentiminde uzerine çıktı diyebilirim. Kamış resmen hafifledi Aldığım yerede gosterip standart donanıma geçirmelerini tavsiye edeceğim