Ben bu ara boş kaldıkça kurtlanıyor kurtlandıkça herhangi bir su birikintisine olta atma isteğiyle doluyorum ve soluğu en yakın avlakta alıyorum. Genelde bu tip durumlarda da yalnız gidiyorum. Mesela birazdan çantamı alıp üşenmeyerek Mudanya'ya pek bir şey tutamayacağımı bile bile olta atmaya gitmeyi planlıyorum. 3 vasıta değiştirmek falan gözümü hiç korkutmuyor. Bu tip durumlar için ''balığa gelen var mı'' gibi bir köşe açsak da yalnız avlanmaya giden arkadaşlar bu bölüme bildirseler, belki katılmak isteyenler olur. Zaten denizlerde pek bir şey kalmadı, bari hobimizi paylaşır hoş-sohbet ederiz. Birbirimizin tecrübelerinden canlı canlı faydalanırız. İyi olmaz mı?
Güzel fikir! Mesajlar il il ayırılmalı,atılan mesajların sadece 1 hafta durmalı .....(Örn ugursat:hatasonu balığa gideceğim mevki mersin/merkez gelmek isteyenler?) şeklinde...En az 20-30 mesajı olanlar bu bölüme girebilmeli..Gitgide yaygınlaşır ,güzel organizasyonlar vs ....
Katılıyorum.Böyle bir sistem olursa (il-il - mesaj kotası - 1 haftada silinmesi) gayet pratik olacaktır. Maksat vasıta bulmaktan ziyade yeni arkadaşlıklar, yeni tecrübeler.
Arkadaşlar antalya bölgesinde gidecek arkadaşalr varsa toplanıp haberleşelim.tanışmışta oluruz.Sevgilerle.
Cüneyt Güzel fikir bende acemiyim balık konusunda ama böyle organizasyonlarda aranıza kabul ederseniz seve seve gelirim.