''Balığa Gelen Var mı'' köşesi

Konu, 'Tanışalım' kısmında udikisilik tarafından paylaşıldı.

1. udikisilik

udikisilik Cüneyt Arslan

En İyi Avı:
    Levrek
    Ben bu ara boş kaldıkça kurtlanıyor kurtlandıkça herhangi bir su birikintisine olta atma isteğiyle doluyorum ve soluğu en yakın avlakta alıyorum. Genelde bu tip durumlarda da yalnız gidiyorum. Mesela birazdan çantamı alıp üşenmeyerek Mudanya'ya pek bir şey tutamayacağımı bile bile olta atmaya gitmeyi planlıyorum. 3 vasıta değiştirmek falan gözümü hiç korkutmuyor. Bu tip durumlar için ''balığa gelen var mı'' gibi bir köşe açsak da yalnız avlanmaya giden arkadaşlar bu bölüme bildirseler, belki katılmak isteyenler olur. Zaten denizlerde pek bir şey kalmadı, bari hobimizi paylaşır hoş-sohbet ederiz. Birbirimizin tecrübelerinden canlı canlı faydalanırız. İyi olmaz mı?

2. sertach

sertach Kiraz Balıkçı

Favori Kamış:
    Okuma Vspin
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000fd, Okuma safina pro 2500
    Güzel fikir, bir nevi mini-organizasyon olur.

3. ugursat

ugursat uğur satılmış

Favori Makine:
    okuma salina SA65
    En İyi Avı:
    750 gr minekop
    Güzel fikir! Mesajlar il il ayırılmalı,atılan mesajların sadece 1 hafta durmalı .....(Örn ugursat:hatasonu balığa gideceğim mevki mersin/merkez gelmek isteyenler?) şeklinde...En az 20-30 mesajı olanlar bu bölüme girebilmeli..Gitgide yaygınlaşır ,güzel organizasyonlar vs ....

4. pashcat

pashcat Onur

En İyi Avı:
    Kalkan, lüfer, Çipura
    Katılıyorum.Böyle bir sistem olursa (il-il - mesaj kotası - 1 haftada silinmesi) gayet pratik olacaktır. Maksat vasıta bulmaktan ziyade yeni arkadaşlıklar, yeni tecrübeler.

5. oguzhan47

oguzhan47 oğuzhan

Favori Kamış:
    kamış corbon4.50 makina RR 70lik
    En İyi Avı:
    benim değil hanımın avladığı en büyük balık benim
    Arkadaşlar antalya bölgesinde gidecek arkadaşalr varsa toplanıp haberleşelim.tanışmışta oluruz.Sevgilerle.

6. SaWYeR53

SaWYeR53 Kürşat

Favori Kamış:
    Alba Star, Sazlıktan Yaptığım Kamış
    Favori Makine:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    9 Kilo İstavrit, 15 Kilo Kofana
    Eskiden 7-8 sene önce banada böyle olurdu ama artık çok şükür kurtuldum balık delisi değilim artık

7. .:EmR@H:.

.:EmR@H:. Emrah

Favori Kamış:
    AlbaStar 3.00 spın 60gr
    Favori Makine:
    SeaHawk sa50 5 bilye
    Cüneyt Güzel fikir bende acemiyim balık konusunda ama böyle organizasyonlarda aranıza kabul ederseniz seve seve gelirim.