Herkese iyi günler akşam üstüne doğru Aşiyan tarafına balığa gitmeye niyetim var.Saat 12 ye kadar oralarda durmayı düşünüyorum eğer gelmek isteyenler varsa tanışmayı çok isterim.
Akcay kardesim bereketli avLar dilerim.. sen olumsuz eleştirilere gözünü kapat balıkcı dedigin adamın oLtası suda olur... ben c.tesi kefelikoy ve tokmakburnu'nu denetledim bişey cıkmadı 1-2 vurus aldık ama balık nayn.. umarım birgün tanısırız kardesim
Yaw Serdar abi sen de çok dert ettin bu mesafeyi hee. Sen bir gel diyorum ya, ne renk olta istersen de vereceğim sana Bu yaz Antalyadaydım, bilsem kesin gelecektim yanına.. Eee madem sen gelmiyorsun biz geliriz İnşallah seneye de orada olabilirim kesin bulacağım seni kesin
Serdar sen yeterki gel kardeşim, ev büyük bir odada sadece balık malzemeleri var atarız o odaya sana bi yatak, uyku tutmazsa sabaha kadar köstek bağlarsın
Balığa gelen var mı? ================================================================================ Herkese iyi günler akşam üstüne doğru Aşiyan tarafına balığa gitmeye niyetim var.Saat 12 ye kadar oralarda durmayı düşünüyorum eğer gelmek isteyenler varsa tanışmayı çok isterim __________________ buradaki çupraları bitirdin şimdi sırada boğaz var demek şansın ve kısmetin bol olsun murat güzel raporla dönmen dileğiyle