Yaz tatili icin gidecegim yerde balik tutmayi planliyorum. Büyük ihtimalle kiyidan balik tutacagim. Tekne de olabilir duruma göre. Bölgeden mercan, cipura, tranca ve varyasyonlarinin ciktigini gördüm. dalgali bir deniz. Baska hicbir bilgim yok hakkinda. Bu kadar az bilgiyle bana sahte (veya baska teknikler) önerecek, o baliklar varsa orada su balik ta vardir diyeceklere simdiden tesekkürler.
Kardeş iyi gideceksin ama önce bi tanışsak.Kimsin,Nerelisin,Nerde avlanacaksın(Ege,Marmara,Kara deniz,Dünyada herhangi bir kıyı) Bölgede o balıklar çıkıyor diye bir yorum yapmak doğru olmazki.Avlanacağın yeri yazki orada olanlar yada aykın olanlar daha aydınlatıcı bilgi versin.... Kıyıdan at çek,Dip olta,Bırakma gibi tekniklerde yardım edebilsinler. İyi akşamlar....
Portekizde, Algarve bölgesinde, Armacao de pera ve Silves taraflarinda avlanacagim. Kuzey atlantik kiyilari. Dip takimi takilabilir, ortam kayalik. Samandirali takim denemistim en son, cok rüzgar ve dalga oldugundan sonuc alamadim. Bu sefer sansimi yüzer sahtelerle denemek istiyorum. Hava kosullari uygun olursa samadirali takim da kullanirim. Gün batiminda kullanilmak üzere, tuzlu suda iyi is yapan bir sahte var midir acaba? (gerekli konulari okuyorum sürekli, isin sahteyle bitmedigini de biliyorum. lütfen ayar vermeyiniz )
Sen gayet ayarlamışsın be abisi kendini daha ayara ne hacetYazıyı düzgün ön yargısız okusan bir terslik veya ayarlık mevzu olmadığını anlayacaksın. Hadi rastgele....