Evet sevgili dostlar iki gün önce av esnasında başımdan geçen tatsız olaylardan sonra balık ile birlikte kaybettiğim rapala maxrap fhc sahtenin kopyasını(gerçekten çok kaliteli gözüküyor)aldım ve yanına ilaveten bir de kendo aldım.çin malı kopya markası ile gözüküyor.kendo da malum...bu sahteler hakkında tecrübesi olan üyelerimizin yorumlarını merakla bekliyorum.: Thumb: (resmi yüklemeyi güç bela başardım) http://n1308.hizliresim.com/1d/q/rspuq.jpg
merhaba; soldaki kalıp beş para etmez bir aksiyona sahiptir boşuna para vermeyin o kalıplara. (bence) çıkan her kalıbı test etmek gibi bir huyum var ondan biliyorum.banghead
alla sana güzel avlar nasip etsin bunlarla. hanım eve gelince kaç balık yakaladığımı değil ne kadar sahte kaybettiğimi soruyor banghead banghead
O sahte kendo bana eşantion geldi.Bakalım bi göreyim beğenmezsem zaten emekli eder rastladığım genç spincinin birine hediye ederim(acemi ise tabi.ustasına öylesi verilmez):thumb:
Bir ay önce aynı marka rapalayı ben de görmüştüm,ama fiyat olarak arada çok fark olmadığı için düşünmemiştim(20 tl gibi bir fiyat istemişti satıcı )...
Evet bende 20tl e aldım.Aslında orjinalini alırdım da Antalya da bulmak neredeyse imkansız.idk İnternetten alsam busefer kargo ücreti ile oldukça tuzluya gelicek.Bu yüzden bunu aldım.İki üç gün sonra tekrar avlakta olucam özellikle o sahteyi denizem.Yüzüşü vs incelicem.Umarım pişman olmam:thumb: :thumb:
hayırlı olsun bu sahte avcılığına başlanıp tek balık alındımı sahte alışverişinin sonu gelmiyor bende bunları kullanıyorum, daha doğrusu kullanmıyorum bunlar yedeklerim, bu ara biraz fazla abarttım galibabanghead
hatta bu sahteler yedeklerimin bir bölümü boğazda dişli bol av vermeye başladığında ve etrafda sahte satan olmadığında tezgah açıp bağırıcam tane 10 lira tane 10 lira
bu sahtelerden çin malı olanlardan 8-10 kadar var bende 1-2 ay oldu alalı. atış konusunda kötü değil ama max kadar değil yüzey boyası içten olduğu için maxden çok daha iyi max bu konuda berbat. yüzüş de ise 13 cm yavaş ve orta hızda aksiyon güzel 11 cm birazdaha hızlı çekmek gerekiyor iş yapıyormu? bir kaç bişeyler aldı ama kışın daha iyi test etmiş olacam.
http://www.aliexpress.com/item/Vibr...re-72cm-22g-4-Color-20-Pcs-Lot/590565557.html Normalde tavsiye bölümüne pek karışmam ama bunları al,baştan ilk dördüyle baracüda kesin alırsın,merada varsa anında basar,yavaş sarım yapacaksın.Yakında bu sahteler çok meşhur olacak..yerli av marketlere dünyanın parasını çakmalar için dökme. beşincisi yeni girdi seriye bilmiyorum beş sahte fiyatı 16 dolar kargo ücreti yok.Garanti veriyorum.Başka da sahte almana gerek yok.
Sinan Atımda sorun yaşayacağımı sanmıyorum benim kamış okuma seaspin ile dam ın fly kamışının karışımı:laughing: ben icad ettimde ucu okadar esnek ve inceki az buçuk esnettinmi sahteyi fizana gönderiyo:thumb:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: birader bunlar neçin ordusu gibi maşşallah.bunların hepsini denize savur vallahi gümüş balıkları aha bizimkiler buradaymış koşun koşun der beee:laughing:
Bora vermiş olduğun linkteki sahtelere aşık oldum ama ingilizcem çok berbat. burdan satın alma ihtimalim çoook zayıf.ha birde bu sahtenin iç yapısını gösteriyor bir resimde.bana pek sağlam değil gibime geldi sende var mı bunlardan??sağlamlıkları erimi nasıl?
Hüseyin bendeki 11cm ve 13gr.Sence karanlıkta verimliliği nasıl bendeki sahtenin?hani max fhc kadar görünürlüğü varmı?