ne güzel ciciler bunlar böyle... şimdi bende benimkilerin yanına gidiyorum... yarında iki elim kanda olsa balığa... bekle beni tuzlu su ben geliyorum...
hepsi birbirinden güzel çok beğendim koleksiyonunuzu modellerle ilgili bilgi verebilirmisiniz birde hangi modellerle neler tutulabildi bugüne kadar?
çok güzel oyuncaklar...ne kadar malzemem olursa olsun malzemeciye girdiğimde mutlaka başka birşeylerde gözüm kalır ve almazsam içime dert olur. incik boncuk dükkanına giren bayanlar gibi olduğumu düşünürüm ne yapalım hastalık işte
Zafer Abi maasallah. Babadan ogula,oguldan toruna kalacak seyler bunlar insallah Guzel avlarda kullanman dilegiyle Rastgele...
çok güzel sahteler, yalan değil bir kaç tanesinde gözüm kaldı, umarım hepsini uzun zaman kaybetmeden kullanırsınız...
ya arkadaşlar her gün balık çantası açılıp sahteler sevilip hayal kurulurmu... bu nedir veya bunun adı nedir? çözemedim.. daha büyük çok daha büyüğü için içimizde oluşan hırs mı bize bunu yaptıran yoksa... hergün çantayı açmaktansa en iyisimi hepsinin fotoğraflarını çekip bari resimlerinden bakıp seveyim veya hırslanayım dedim.... tabi çekmişkende sizlerin yorumuna veya göz zevkinize sunmadan olmaz diye düşündüm.. genelde gece avına gittiğimden dolayı yeşil tonlu olanlar ile çalıştım hep.. bu güne kadar sahtelerimi seven 800-1200 gr ispendekler oldu... daha büyüğü çok daha büyüğü sizin sahtenizi sevsin... saygılarımla..
Sevgili Zafer cim,hepimizi bu formda buluşturan,akşamları takımlarılarımızı ve sahtelerimizi çıkartıp sevdiren,hep daha fazla malzeme almaya sebep olan bulaşıcı ve tedavisi mümkün olmayan bir hastalık bu,henüz ismi bile konulamadı
Zafe Abi senin durum gene iyi . Ben gunumun buyuk bir bolumunu is yerimde geciriyorum ve tam koltugumun arkasina duvara cita caktim ve uzerlerine kucuk civiler caktim.Sonrada sahtelerimin hepsini astim oraya.Devamli gozumun onunde dursunlar istiyorum.Hatta yetmiyor devamli kendi sahtelerimi yapiyorum.O da yetmiyor takim cantami acip yaptigim takimlari bozup tekrar yenilerini yapiyorum,eve gittigimde makaram ile kamis ile oynuyorum,temizliyorum,ruyalarimda hep baliktayim,yatarken hep balik hayal ediyorum,vs... Bak abi koturumun kotusude var imis (Tabii boyle koturumluge,boyle kotuluge can kurban.Dunyadaki en guzel hastalik bizlerin hastaligidir ) Rastgele insallah