Balığa gidemedik aylar oldu ama size bir iki alışveriş resmi koyayım bari 6,5 kg lahoz , 5 kg sinarit , 600gr fangri Her biri kilonun üstünde iki çipura ve barbunlar. inşallah bende yakalıyacam bir gün şimdilik sadece balıkçı Engin kardeşim getirmiş sizede göstereyim dedim. lahosu 160 ytl bıraktı fiyatı çok iyide , 2 kişi için hem çok yiyemeyiz, hemde çok para Şöyle kalabalık olacak o zaman yapmak lazım Ben sadece 6 tane sarı kanat aldım en küçüğü 20 cm bir ikide eşantiyon barbun , akşama onları yiyecem
Afiyet olsun kardeşim. Bende difrizden çıkardım bir çipura bir levrek. Mangalda yanıyor balkonda en elektiriklisinden
Afiyet olsun balıklarda iyimiş..Rokayı ihmal etme sakın Sanada afiyet olsun Serdarım.Bende karagöz çıkarttım çözülmesini bekliyorum Serdar şu sezon açılsın bir an önce..Benim stoklar hızla bitmekte..1 ay anca idare eder.
Abi ben difrizi temizledim komple, ne var ne yok baktım. 1 ay yetecek balık yok bende Biz haftanın 3 günü balık yeriz muhakkak. Bende toplasan 10 çipura kalmamıştır
Bu kadar dayandın bir hafta daha dayan kardeşim ne kaldı şunun şurasında şu tepeyi aşınca ''Yeşil Vadi''
şöyle bir baktım derin dondurucuyu icat eden kişi hayır dua alıyo demek herkes biköşeye balık atıyomuş bendede herzaman bulunur hadi hepinize afiyet olsun
arkadaşlar pazarda satılan donmuş balıklar hakkında bilginiz varmı nasıl sağlıklımı onlar iyi ise koliyle alıcam oyüzden soruyorum
Beyhan abi eğer balıklar uygun şekilde dondurulmuş ve muhafaza edilmiş ise yenmesinde sakınca yok..Ancak çoğu şoklanmış balık özellikle Norveç uskumrusu diye satılan balıklar gün içerisinde satılmadığında tekrar şoklanıyor..Bu kaçınılması gereken bir uygulama..
Abi koli olarak almayı üşünüyorsan balık halindeki ihaleden almanı tavsiye ederim..Oradaki balıklar hem daha uygun hemde ilk şoklandığı gibi geliyor satışa.