sımdıye kadar eniyi avim 1986 yılında bodrum yalıkavakta 18 kg luk akya ve 9 kg levrek yakaladım enbuyuk balıklarım bunlar bastan bacaklılarda 1.5 kg kalamar 6 kg ahtaboy yakaladım bu ahtabotların hıkayesını atlatcam sımdı hazıran ayında kıyıdan ahtobot avlarken bu 6 kg"lık cektım daha oncekı 1 kg 2kg ahtobotları kafasını cevırdıyımı dusunerek bunun kafasınıda cevır meye calıstım fakat cevıremedım baya benı ugrastırdım ve zannedersem bıraz korkmustum bı balıkcı arkdasın yardı mı ile ahtobotan kurtuldum sımdıden herkese raskele
Ali İhsan amca hoşgelmişsin... Ali İhsan amca ama fotoğraflar bölümüne açmışsın Birde imza ayarlarını yapsan Avlar içinde eski ustalardansın sanırım
Ali ihsan bey aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar. Tecrübelerinizle ve balık avı anılarınızla sizi arımazda görmek çok keyifli olur.Saygılarımla.
İbrahim kardeşim imza ayarları artık üye olurken otomatikman yapılıyor ve avatarda çıkıyor .İmza ayarı uyarılarını artık yapmıyoruz.
Pardon Aşkın abi... Valla bende uyarılmıştım zamanında Bunu tatmak istedim. Şaka bir yana, kimseyi uyarmak gibi bir hobim yok ama daha kısa zaman öncesinde de bu tür uyarılar olduğu için yaptım uyarıyı, herşeyi yönetimden beklememek gerekir diye düşündüm ve ayrıca Türkçe konusundaki hassasiyetide biliyorum, bende çok hassasım bazende bu konuda uyarı yapmaya çalışıyorum. Konu kısaca böyle
alihsan abim turkceyi düzgün lisan ederde dili yerine parmakları sürtüşüyo olur ihtiyarlık hali af ola yeni şey ediyoda pcyi kesfediyo yane hade rastgele balıkçı kardeşim :d
Hayır canım....Ben Ali İhsan abimize birşey demedim, dememde.... Af ola da ne demek, olur mu öyle şey...