54 yaşındayım daha önce kefalle ilgili bir soru sordum bununla ilgili konulara baktım arkadaşlara teşekür ederim gelelim konumuza ben avcılıkta yemini paylaşan malzemesini paylaşan bildiğim kadarıyla yardım ederim saygıdan bahsettik bir iki örnekvereyim pılajda kalabalığın icinde olta atan zargana topunun üzerinden ikaz edildildiği halde teknesiyle sıyırtı yapanlar sürcilisan ettiysem affola NOT :bukonuda konu başlıklarına baktım bulamadım ilgili konu varsa bildirirseniz memnun olurum hoşca kalın
. Eeee yoksa hayatın tadı çıkmaz ama, neyse birde bu abinin ne dediğini tam olarak bir anlayabilsem iyi olacak.
fkula biraz cümle düşüklüğü olmuş acemilik şöyledemek istedim zargan topunun üzerinden sıyırtı yapan tekneler geçip kopartıyorlar
ferudun abi bizlerde biraz daha dikkat edebiliriz diye düşünüyorum lakin biz koca tekneyi görebiliriz ama teknenin kaptanı ufacık zargana topunu göremeyebilir anladım abi benim bütün ailem burhaniye ve edremit'telerde onun için oraları birazcık bilirim hatta burhaniyede iki sene ikamet etmişlğimde vardır
bu konu hakkında daha önce konuşulmuştu ,sarayburnundaki kıyı oltacıları ile uzun oltacılar arasında bu mevzu sık yaşanıyor tekneler o kadar yakınınıza geliyoki kıyıdan attığınız oltanın teknenin üstünden geçip gitmesi mümkün önemli olan bilinçli olarak yapmamak bazen olta var diye bağırıyosunuz adam kafasını kaldırıp bakmıyo dümdüz geçiyo ama bazı insanlarda var avcılarda başıma böyle bişey gelmişti zargana topumu kopardı tekne sonra adam durup topu aldı bana geri attı herkes böyle yapmasa bile el işaretiyle bi üzgünlük ifadesi herşeyi tatlıya bağlar
Ben yanımda düdük bulunduruyorum öyle bir durum olunca o yaklaşmadan düdüğü öttürüyorum duyarsa açıktan gidiyor duymassa bi iki laf yiyip yoluna devam ediyorum bazen hak veriyorum motorlarından öyle bi ses geliyorki yan yana giderken bile bağıra bağıra konuşuyorlar ...