Ağustosun son haftası veya Eylülün ilk haftası kafa dengi bir arkadaşımla 1 hafta balık avı ağırlıklı bir kamp düşünüyorum. 3m bot ve 9.8 lik bir motorun bağlama kütüğü başvurusunu da önümüzdeki hafta yapcam bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Çanakkale, İzmir/Çandarlı ve Antalya/Kemer arasında karar veremedim Bilenler ne der acep?
tek kelime ile adrasan beş adalar derim. kamp kuracak yerlerde var.yüzde doksan trofe ile dönersiniz you tube dan adrasan balık avlar diye bir bakın isterseniz.
Balıkavına meraklı olupta Adrasanı bilmeyen yoktur tahminimce Orasıda aklımda lakin konaklama konusunda uygun, kamp tarzı bir yer bulabilirmiyim bilemiyorum.
bende buna benzer bır soru sormustum forumdakı dostlara antalya adrasan ı önerdıler sanırım kamp ıcın uygun bıryerler muhakkak vardır muthıs resımlerle karsılastım arastırdıgımda sızde bı ınceleyın derım
bundan 23 yıl evvel bir akdeniz turu yapmıştım bisiklet ile marmaris alanya arası önümüze gelen yerde kampımızı kurduk. güzel koylar keşfetmiştik.ve iklimde çok uygun kamp sorun olmaz kanımca.
Çok teşekkür ederim. Adrasanı araştırdığımda güzel avlar yapıldığını görüyorum. Ancak Orhan abinin ve Vedat abinin Çanakkale av raporları aklımı karıştırıyor