Beyler Kurban bayramının 4. günü erken saatlerde kalkıp tekne ile balık avına gelmek isteyen varsa irtibata gecebilir. Ben kamuda calısıyorum, bazen arkadaslarla toplanıp bu sekilde tekne ile acılıyoruz, balık ciftlikleri var koyun acığında gidenler bilirler. Her zaman kiraladığımız tekne satılıp yerine 18 metrelik yenisi alınmış, bu durumda daha fazla yerimiz mevcut. Olurda katılmak isteyen olursa şartları sıralıyorum. Aydın merkezden gece 4'te evden alıyoruz, araç mevcut. 5,5 gibi akbükte olup tekneye biniyoruz. (giderken balık malzemesi satan yerlere uğrayıp yem alıyoruz, mamun vs.) Tekne ile hareket ettikten sonra ortalama 7'de balık çiftliklerinin yakınında demir atmış oluruz. Dönüş 16.00-17.00 bize bağlı. Şimdi gelelim masrafa, katılıma göre tekne ücreti değişir. 20-30-40 araç yakıt ve yem ücretide 15-20 tutar. Biz zaten ortalama 7 kişi falan gidiyoruz bu durumda 60-70 lira masrafımız oluyor. Katılım ne kadar artarsa o kadar masraf düşer. Tekne balıkçılığı yapanlar bilirler ama bilmeyenler için söyleyeyim o bölgede çipura, mercan vb. değerli balıklar bulunur ve 50-60 metreden balığın yukarıya gelişini izlemek bambaşka bir duygudur. Neyse hadi mesajları bekliyorum unutmayın bayramın 4. Günü.
burhan meraba bayramın 4. günü için gelemicem ama diğer zamanlarda haberleşirsek gelmeyi çok fazla isterim mail adresim koraykaran@hotmail.com.tr bana mail at numaralarımızı alıp verelim ok