Arkadaşlar ülkemizdeki çeşitli bölgelerde hangi balıkların avlanabileceği ile ilgili harita linkini sizlerle paylaşmak istedim umarım yararlı olur http://www.kolayharita.com/harita/?id=571
Bence dolmaz... bir çok kişi nerede avladığını söylemez... Site içinde bile görüyoruz yer sorduğumuzda her zaman avladığım yer yada genel olarak Çeşme civarı, Antalya Kıyıları, Taşucu sahili tarzı cevaplar alınıyor... Sanki bahsettiğimiz yerler 300-500 metrelik sahiller Kimse balık aldığı avlağı paylaşmak istemiyor... Çünkü eskisi gibi balık yok! Bir yerde balık bulundumu çok geçmeden orasıda silinip süpürülüyor... Ağcılarda utanmasalar sahilinde 5-10 kişi gördükleri kıyıları ağlar ile süpürecekler...
eline gözüne sağlık avlak paylaşırlar paylaşmazlar bilmem ama bu sitede şeşitli yerlerde oturp şeşitli yerlerde avlanan arkadaşlar var ...bizim seferihisar sığacıkta yazlığımız var ve yazın orda avlanırım.sığacık limanından kefal,çipura,levrek,ispari(ispanoz)ve iskorpit çıkar.sığacık körfezinin sahillerinde saydıklarımın haricinde gümüş ve sarpa çıkar.benim olduğum yer teos harabeleridir orda da mırı ve ahtapot boldur.biz geceleri genelde limana gideriz hem av vardır hem sohbet.sığacı çok küçük bir yer ve avlakları bellidir ve kimese kimseden saklamaz. saygılarımla gökhan
kayseride balık bildiğim kadarı ile vardı şimdi ismini hatırlamıyorum gölün... tarif edeyim!!! Niğde-Kayseri yolunda Nevşehir ayrımından 10 km kadar kayseri tarafından bir göl olacak... Niğdeden giderken yolun sağında kalıyor Seneler oldu gitmiştim güzel sazanlar vardı... Ne kadar doğru tarif edebildim bilemiyorum :S ama tüketmedilerse çok güzel balık vardı orada
izmirli arkadaşlar bu haritada balıklıova ile mordoğan arasında işaretli (KORFEZ mırmır yatağı) yerde avlanan varmıdır ki. yani denenmiş bilinen bir mırmır yatağıysa ziyaret edilebilir o bakımdan