Öncelikle forumdaki bütün arkadaşlara selamlarımı iletiyorum. Malumunuz tatil yaklaşıyor, bu sene etrafımdaki herkesi atlatıp tek başıma yurdumuzda küçük bir tur yapmayı düşünüyorum. Şimdiye kadar annemin bir kaç kez ağzıma zorla tıkması dışında,balığı yemiyorum ancak sportif olarak bu yaz tatilindeki rotamı tamamen farklı türlerin peşinden koşarak ve doğayla başbaşa sakin bir şekilde geçirmeyi planlıyorum. Seneyi güzel bir turna avıyla başlattık ancak Hedeflediğim tarihte sazan sezonuda çoğu bölgemizde açılmış olacak. Hedefimde tatlı su için konuşursak alabalığın çeşitli türleri (Özelliklede kırmızı benekli ), sudak, tatlı su levreği gibi türler var.Aynı zamanda kısa bir süre mersin ve karadenizde kefken, kerpe tarafına denizede yönelebilirim. Denizde istavrit dışında hiç tecrübe edinemedik o yüzden forum sayesinde teorik olarak bilgi edinsemde pratikte çok iyi olduğum söylenemez. Sizlerden ricam rotamın Bolu, sakarya, kocaeli,yalova,bursa, mersin ve yol üzerindeki keşfedeceğim bölgeler olduğunu düşünürsek. İstediğim avları tutup keyifli bir tatil yapmamı sağlayabileceğim göletler, akarsular, bölgeler hakkında. ÖZELDEN MESAJ atarak yardımcı olmanız. Şimdiden herkese teşekkürler. (Kırmızı benekli için rotamı karadenizede çevirebilirim. )
Mutlaka adrasan deepfishing e gidin herkes çok memnun bana gitmek kısmet olmadı sitesinde avlarvar en kötü ya 2-3 kiloluk lambuka alıyorsunuz yada torik palamut belkide 2-3 tane baraküda ama bunu akyası orkinosu sinariti var daha buda sitesi bir resimlere bakın bence : http://www.deepfishing.com/
Videolarını sürekli izliyorum resmen şov yapıyorlar, adrasan bu sene olamasa bile aklımda olan ve sürekli olarakgitmek istediğim bir yer. Yalnız sitede bir şey dikkatimi çekti 190 lardan 300 tl'lerden bahsediyorlar. Fiyatlar çok yüksek değilmi, oralarda ava giden balıkçı bir amcaya eşlik etsem ve o tutarların yarısını versem, akşama kadar çok güzel avlar yapabileceğimizi düşünüyorum. İlginiz için çok teşekkürler cevap verme şerefine nail olan tek arkadaşımızsınız.