Sitenin yeni üyesiyim.Bu ilk mesajım.Kırklarelinden yazıyorum..Alabalık avı meraklısıyım.Epeycede iddalıyım.Avlanma bölgeleri ve özellikle teknikleri hakkında fikirlerinizi almak ve tanışmak istiyorum. herkese selamlar.
Mustafa bey aramıza hoşgeldiniz .Keyifli paylaşımlar dilerim.. Sitemizde Alabalık konusunda oldukça tecrübeli Arkadaşlarımız var..Sizinde katılımınızla bu konuda değerli bilgiler edineceğimiz kanaatindeyim..
hoşgeldin abi bende kırklareliliyim ilçe olarak kofçaz ama istanbulda yaşıyorum iş icabı. tatillerde kırklarelindeyim genellikle kula tarafındaki derelere giderim ayvaaltı derler belki biliyorsundur.
kısaca bazı hatıralarımı veya metodlarımı anlatayım. 1.Alabalıkta kimsenin veya çok az insanın ulaştığı yerlere özellikle ilgi duyarım.Mutlaka bu gibi yerlere giderim veya çabalarım. 2.sabah ışığı ile dereye girer karanlıkta çıkarım.çantamda yiyecek ve tam takım av malzesi bulundururum.yedekleri ile birlikte.Ama her seferinde çok miktarda kaşık alırım.(sanki yetmeyecekmiş gibi) 3.parkur olarak dereyi paylaşırım ve yanımda mutlaka güvendiğim arkaşı bulundururum.Araçtan ayrılmak demek tekrar aracı en az 6 saat sonra bulmam anlamına gelirki; güvenlik ve zor şartlara karşı hazırlık önemlidir. 4.Alabalıkta olduğum gün dünya benim için dere ve balıktan başka birşey değildir.