ben balik avlamaya yeni basladim bana amatörce balik tutmak icin istanbul avrupa yakisinda guzel ve bol balik olan biyer önerirmisiniz?
Bilal merhaba hoş geldin ,, tellibabadan karaköye, eminönünden avcılara her yer senin.. feda olsun...:?
hosbulduk sagolun.. istanbul icinde veya yakinlarinda balik avlanabilecek bir akarsu varmi? bazi danistigim kisiler bana bogazda yerler söylüyor ama ben sakin bir yer ariyorum doga ile ic ice olan bir yer?
Kardeş sen İstanbul'da yaşadığına emin misin? doğa ile içiçe, sakin bir akarsu kenarı hem de İstanbul içinde?
iste bende o yüzden istanbul cevresinde dedim... aslinda istanbuldada öle yerler varda bilmiyorum iste tutulcak balik varmi o yüzden sordum??????
Merhaba Bilal, öncelikle hoşgeldin aramıza. İstanbul cevresinde çok yer var. Ancak nerede ikamet ettiğini söylersen ona göre sana yardımcı olmaya çalışırız. Tutulacak balık mevzusuna gelince kabiliyetine güvenin varsa her yerde balık tutabilirsin ancak (İsrail Sazanı Hariç ) limitüstü tutmaya özen göstermen gerekir...