merhabalar ben sitenize yeni katıldım öncelikle sitemizdeki tüm dostların avları bereketli geçmesini dilerim ben antalyada oturuyorum evliyim üniversiteye ve lise 1.e giden iki oglum var boş zamanlarımda kıyıdan yada tekneyle balık avlamayı seviyorum .ama bu aralar zannedersem kıyıdan gündüzleri balon takım bırakmıyor kesiyor saat 6.dan sonra bir iki mercan alabildim akşam konyaaltında avlanan arkadaşlar varsa sitemizde tanışmayı dilerim herkezin avı kazasız ve bereketli olsun
bende yeni katıldım ama aramıza hoşgeldin umarım daha nice balık sevdalılarıyla birlikte hoş sohpetler ederiz
Adnan abi ve Onur kardes hoşgeldiniz.. Keyifli paylaşımlar ve dostluklar bulmanız ümidiyle.. rastgelsin..
teşekkür ederim abi sanada bu arada av raporunu okuyordum ondan geç yazdım eline sağlık güzel parça devamını dilerim güzel anlatımın beni sonuna kadar okumaya zorladı
hoşbulduk teşekkür ederim bu güzel ortamda sizlerle tecrübelerimizi paylaşmak çok güzel, ustalarımızdan yeni bilgiler edinerek yolumuza devam etmek temennim sonuçta hala çaylak sayılırız