Balık bahane donmak şahane.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Volume34 tarafından paylaşıldı.

1. Volume34

Volume34 Koray Cangüden

Favori Kamış:
    ProCatch Carbospin Pro-240 Spin Kamış
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av65b
    Günlerdir evde okul sınav gibi sorunlardan dolayı balığa gidemiyordum. Cumartesi babamın araba ayarlaması ve iç işleri bakanlığının onaylığında pazar günü gece 4 e saatleri kurduk cumartesi akşamdan baktım hava iyi gösteriyordu turistik kameralarada bi göz geçirdim ve baba hazırız dedim. :) gece gözüme uyku girmedi sürekli iğneli vatozla ilgili kabus gördüm :) :) :) Ve tuzladan çıktık yola doğru beylerbeyine bir çay börek ve kulelideyiz kimse yok saat 6 gibi hava karanlık rüzgardan oltayı havaya kaldıramıyoruz sonra ilk kendi el yapımı çaparileri denedim ve kıraçadan daha küçük canlılar gelmeye başladı :) itinayla iğne çıkarılıp öpüp denize yollandı hava aydınlanmadan yer değiştirdik az ileri kandilli iskelesinin yanına akıntı nehir gibi hayatta atamayız burdan deyip dümdüz taraya taraya anadolu hisarına kadar :) sonra baktık olcak gibi değil yarım kilo istavrit yem olarak ve kuleliye kuleliye bi geldikki askeri lise önünde park yeri yok :) kayalardan atanlarsa rapala gözlemlediğim kadarıyla 200 gr civarı kur

2. Volume34

Volume34 Koray Cangüden

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av65b
    Kurşun atıyolar beylerbeyinde iskelede kimse yok biz geldik 3 kişi attık oltaları yemli çapari rapala hiç bişey yok deniz yemyeşil dibi görünmüyo kaynıyo sanki :) sonuç balık yok :) biraz üşüdük ama en azından raporu okula vermedik :) :) okuduğunuz için teşekkür ederim nice avlara :)

3. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Shimano Sonora 2500 FC, Shimano Hyperloob 4000FB
    Yaşına rağmen aldığın zevk ve mutluluk cümlelerinden belli.

Tebrik ederim seni.

İlerleyen raporlarında resimlerde eklersen daha güzel olur

4. sabriyazici

sabriyazici sabri

birdahaki gidişinde aklından gönlünden geçenleri yakalamanı dilerim rast gelsin

5. king_barracuda

king_barracuda

ne demek güzel kardeşim .sen yaz biz okuyalım .yorum yazalım .bu şekilde hem avlanma hem forumda paylaşma hevesin daim kalsın .

birdahaki raporunu bekliyoruz.tutsanda tutmasanda babanla av maceranızı resimle bizimle paylaş . bugunlerin hatırası olsun

6. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Zamanla bol balıklı avların ve trofelerinle süslü raporları burada göreceğiz kanısındayım güzel avlar yaşaman dileğiyle.

7. Volume34

Volume34 Koray Cangüden

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av65b
    Hepiniz çok sağolun elimden geldiğince yazmaya çalıştım başarabildiysem ne mutlu :)

8. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Sevgili Koray, zannediyor musun ki her olta atan her zaman balık tutuyor. Böyle maceralı gezintiler de keyif veriyor. Hele baba-oğul yapılan aktiviteler tadından yenmez. Sen bu yolda devam et. Paylaşım için teşekkürler. Sevgiyle kal.

9. Volume34

Volume34 Koray Cangüden

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av65b
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim kendi yaptığım çaparileri topladıktan sonra normal suyla yıkadım malzemelerimin değerini anladım :)

10. KANCA

KANCA ümraniye atakent

Favori Kamış:
    LINEAEFFE FERRARİ EXTREME 2000 4.50 cm. 3 parça Cormoran Seacor SURFMASTER 4.20 cm 3 parça
    En İyi Avı:
    elimdeki levrege sordum benden daha büyügü var dedi
    KORAY birdahaki sefere insasllah reeling
    belki beraber tutarız bi gün
    :thumb: