Günlerdir evde okul sınav gibi sorunlardan dolayı balığa gidemiyordum. Cumartesi babamın araba ayarlaması ve iç işleri bakanlığının onaylığında pazar günü gece 4 e saatleri kurduk cumartesi akşamdan baktım hava iyi gösteriyordu turistik kameralarada bi göz geçirdim ve baba hazırız dedim. gece gözüme uyku girmedi sürekli iğneli vatozla ilgili kabus gördüm Ve tuzladan çıktık yola doğru beylerbeyine bir çay börek ve kulelideyiz kimse yok saat 6 gibi hava karanlık rüzgardan oltayı havaya kaldıramıyoruz sonra ilk kendi el yapımı çaparileri denedim ve kıraçadan daha küçük canlılar gelmeye başladı itinayla iğne çıkarılıp öpüp denize yollandı hava aydınlanmadan yer değiştirdik az ileri kandilli iskelesinin yanına akıntı nehir gibi hayatta atamayız burdan deyip dümdüz taraya taraya anadolu hisarına kadar sonra baktık olcak gibi değil yarım kilo istavrit yem olarak ve kuleliye kuleliye bi geldikki askeri lise önünde park yeri yok kayalardan atanlarsa rapala gözlemlediğim kadarıyla 200 gr civarı kur
Kurşun atıyolar beylerbeyinde iskelede kimse yok biz geldik 3 kişi attık oltaları yemli çapari rapala hiç bişey yok deniz yemyeşil dibi görünmüyo kaynıyo sanki sonuç balık yok biraz üşüdük ama en azından raporu okula vermedik okuduğunuz için teşekkür ederim nice avlara
Yaşına rağmen aldığın zevk ve mutluluk cümlelerinden belli. Tebrik ederim seni. İlerleyen raporlarında resimlerde eklersen daha güzel olur
ne demek güzel kardeşim .sen yaz biz okuyalım .yorum yazalım .bu şekilde hem avlanma hem forumda paylaşma hevesin daim kalsın . birdahaki raporunu bekliyoruz.tutsanda tutmasanda babanla av maceranızı resimle bizimle paylaş . bugunlerin hatırası olsun
Zamanla bol balıklı avların ve trofelerinle süslü raporları burada göreceğiz kanısındayım güzel avlar yaşaman dileğiyle.
Sevgili Koray, zannediyor musun ki her olta atan her zaman balık tutuyor. Böyle maceralı gezintiler de keyif veriyor. Hele baba-oğul yapılan aktiviteler tadından yenmez. Sen bu yolda devam et. Paylaşım için teşekkürler. Sevgiyle kal.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim kendi yaptığım çaparileri topladıktan sonra normal suyla yıkadım malzemelerimin değerini anladım