Mustafa arkadaşımın daha önce anlattığı gibi yarışma tam bir fiyaskoydu.Biz yarışmada umduğumuzu bulamadığımız için yarışmadan erken ayrıldık.Erken ayrılmamıza en çok murat erhan ve togay sevindi.10dk sonra kendimizi avlakta bulduk.İlk önce karpuz peynir ziyafeti yaptık.Herzamanki gibi mustafa oltasını denizle buluşturmuştu bile.Biz yemek yerken mustafanın oltasının hareketlendiğini gördük.Fakat balık kaya altı yapıp, oltayı taktırdı 15dk beklemesine rağmen oltayı kopardı.Togay kardeşim yakışıklı bir çipurayı ayna yaptırıp kaçırdı.Mustafa bir karagöz palazı yakaladı.Tabiki en son imzayı ben attım.güzel bir çupura yakaladım.Ama mustafaya benim yaptığım havayı görcektiniz. Günün anlam ve önemi yeni dostluklar kazanmak (erhan ve togay) ve güzel bir gün geçirmek.
Balık bahane muhabbet şahane düsturunu benimsedikten sonra tüm avlar iyi geçiyor.Benimde bir düsturum var o da "Balıktaki en kötü gün iş yerindeki en iyi günden evladır" bu niyetle gidince her zaman mutlu dönmüşümdür.
Bülent abim sana tek bir cümle sarf edeceğim: Senin olduğun her ortam resmen şenleniyor...Başka söze de gerek yok zaten Dokunduğun ve konuştuğun herkese her şeye pozitif enerjini aktarıyorsun,iyi ki varsın. Bu arada organizasyon komitesinin dağıttığı beyaz tişörtler de basbayağı dar geldi ,hem sana hem banaBaksana fazla kilolar hemen belli ediyor kendini. Unutmadan söyleyeyim civarda istavritler azıtmış durumdalar,neredeye teknelere atlayacaklarmış
Bülent abi Allah sana uzun ömürler versin abi Ne gündü be diyebileceğim bir gün geçirdik. Bu arada avlağımızı kapatmışlar abi... Bir ara gidip konuşsak mı acaba madem oltacıya yasakladın , kayıkların ağ atmasına da engel olunsun...böylece balıklar için tam bir korunma bölgesi olur
işte o güzel vakit geçirdiğimiz yerde artık aynen böyle fotoğraf karelerinde anı olarak kalacak malesef salı günü oradaydım sabırla balık beklerken gelen askerler 15 yıldan beri güzel günlerimin geçmesine vesile olan yeri bundan sonra burası yasak deyip tel örgü çekip çevirdiler biraz serzenişte bulunsakta ne yapalım abi bizlere verilen emir bu dediler başka yerlerde başka ortamlarda böyle güzel günler geçirmek dileğiyle
Bütün ekibe tebrikler,güzel bir gün geçirdiğiniz yüzünüzdeki gülümsemeden belli oluyor.İnsanın deniz kıyısında olup temiz havayı soluması bile yeterli oluyor bazen.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele, Gokhan
Aslıhan kardeşim güzel yorumun için içten teşekkürler inşallah en yakın zamanda beraber bir operasyon düzenleyelim. şu istavritler nerdeymiş bi deyiver bakam.Engüzel günler seninle olsun.
Yerini operasyona az bi zaman kala açıklayacam ama duyumu alalı çok zaman oldu uzaklaşmış olmasınlar Ya da kim bilir biz burada klavye başında tıkırdarken onlar sessizce avlaklara sokuluyorlardır...