Balik Bulucu Hakkinda

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında atcek tarafından paylaşıldı.

1. atcek

atcek ibrahim

Mrb Arkadaşlar. Uzun Bi Aradan Sonra Tekne Aldim Ve Hava şartlari Müsait Olursa Bu Pazar Baliğa çikicam Inşaallah. Birde Balik Bulucu Almayi Düşünüyorum. Kullanan Arkadaşlar Fikir Verirlerse Sevinirim. 100 Tl Civarinda Olanlar Iş Görürmü Yoksa Daha Iyi Bişeymi Almaliyiz. önerilerinizi Bekliyorum . Teşekkürler

2. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, keyifli avlar dilerim.

3. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    abi bunun için bi konu açılmış ve baya da açıklamalar yapılmış bi göz at istersen biraz fikir sahibi olursun bence ne istediğine göre malzemelerden beklediğini ve hangilerin neleri karşılayacağını anlamana yardımcı olur
    teknende hayırlı olsun bu arada

4. erolarik

erolarik erol arik

Sevgili dostum, teknen hayırlı olsun,bereketli avlar olsun inşallah, Balık bulucu cihaza gelince; Bu konuda doğru bilgiyi sitemizin Büyük Üstadı ORHAN KÜÇÜKÇİMEN ağabeyimize danışmanı öneririm,zıra kendisi balık bulucu cihazını cok verımlı olarak uzunca süredir kullanıyor, Rasgele

5. atcek

atcek ibrahim

Verdiğiniz Bilgiler Için Teşekkürler Arkadaşlar. 22/şubatta Fethiyedeki Av Maceram Hüsranla Sonuçlandi.. :( Umarim Ilerleyen Günlerde Başairli Olurum

6. simendifer

simendifer Sennur

Merhaba, aşağıdaki konuya göz atarsanız faydası olacaktır. Bir de sizden ricam, lütfen aramam motorunu kullanıp, açmak istediğimiz konu ile alakalı olarak daha önce açılmış bir konu olup olmadığını kontrol etmenizdir. Şayet var ise, lütfen yeni konu açmak yerine ilk açılmış olan konunun altına mesaj yazarak devam edelim. Böylece konuların mükerrer olmasını engellemiş oluruz. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=562&highlight=bal%FDk+bulucu

7. majestik28

majestik28 ali barış

abi ben 100 cıvarında ı balık bulucu aldım pek iş gormuyo acıkcası kullanımı cok karısık

8. ersanhoca

ersanhoca ersan tuner

garmin balik bulucu

oncelikle merhaba arkadaslar,siteye bugun uye oldum,uzun suredir de cesitli konu baslikli forumlari okuyorum,
    ben de yeni bir tekne aldim,tabi almisken hepsi olsun dedim ve arkadasa amerikadan balik bulucu getirttim,garmin 140 sanirim,kullanma klavuzunu bastan sona okudum,anlasilmayacak bir konu yok,ancak ekrana bagli olan bir kablo var ve icinden bir kirmizi bir de siyah kablo cikiyor,uclari tamamen bosta,bunu isterseniz bataryaya isterseniz teknenin guc kaynagina takabilirsiniz diyor,yani balik bulucunun enerjisini alacagi kablo bu,onu ne yapip nereye takacagimizi anlamadim,bilen ,kullanan arkadas varsa,yardimci olursa cok sevinirim,
    simdiden tesekkurler,saygilar

9. dorpen

dorpen volkan

garmin 140 ı aldığın yerden motor aküsüne benzeyen batarya var.35 tl ye satılıyo ondan alıcaksın