Arkadaşlar merhaba, Bir balık bulucu almak istiyorum. Beğendiğim 2 tane model var, Bu modelleri kullanan arkadaşlar vardır mutlaka, Ürünler hakkında bilgi verirler ise sevinirim. Herkese rastgele, 1- Fishfinder Eagle Cuda 300 2- Garmin Fishfinder 140
Benim tavsiyem İlkay IDE almaman ikiside ayna acilari cok dusuk sonradan keske baska model alsaydim dedirtir. Biraz daha paraya kiy garmin in 300 c modelini al veya vaya garmin echo 160c sini al bu model daha turkiyede satilmaya baslamadi 120derece ayna var ve 300w gucunde iyibir cihaz yup disindaki orjinal stesinde gördüm ve fuarda inceledim. Birazdaha paraya kıyarsan hummingbird u şiddetle tavsiye ederim mukemmel cihazları var. Ben su anda hummingbird 798ci HD si modelini kullanıyorum inanılmaz bir cihaz.
Muhakkak incelemişsindir ama almak istediğin ürünün linki aşağıda.Ben de botta kullanmak amacıyla balık bulucu arıyordum,hem basit,türkçe menü,geniş ekran ve de çok pahalı birşey almayı düşünmediğim için Garmin 140 ı tercih ettim.Dediğim gibi botta portatif akü ile kullanıyorum ve gayet memnunum.Zaten amacım dip yapısını taşlık ve topukları göstermesi olduğu için çok teferrauatlı bir şey bakmıyordum.İşe yarıyor tavsiye edebilirim.Balık bulucu ilk defa kullanıcaksan sana tavsiyem,aldıktan sonra dip yapısını görebildiğin yerlerde ( taş-kum-erişte-kaya vb...) balık bulucunun gösterdiği dip yapısını kontrol et ve not al,derinlerde faydasını göreceksin... http://www.balikmarketim.com/?urun-28594-GARMIN==BALIK-BULUCU==140.html
İyi günlerde kullan. Reklamındaki gibi (işe yarar şekilde) down imaging gösterimi var mı? Dipteki bir çalıyı, şamandıranın zincirini, demirini farkedilir biçimde gösteriyor mu? Bir yorumda, bulanık gösterdiğini okumuştum da. En iyisini kullanan bilir.
Reis Babam görüşemiyoruz , keyifler nasıl ? balık bulucu şart... artık olmayan balıkları değil dibi göstersin yeter , şenleniriz Ellerinden öperim
Boğaç, her yer balık kaynıyor, sen hala olmayan balık diyorsun. Ayıp oluyor ama. İyiyim, Allah'a şükür. Olmayan balıkları tutmaya çalışıyorum.
aynen gösterdigi gibi hatta biraz daha fazlası aldıgımdan beri 2 tane fiber tekne buldum resmen fotografını cekıyor side imajing olayı da var 150 metre sag 150 metre solunu gösteriyor . bütün marmara denizinin haritasını cıkartmaya basladım dipte lastik olsun balıkcı aglaları olsun bütün cısımlerı ızlıyorum balıkları bile resmen gösteriyor musait oldugumda bir video ceker eklerim
Bir iki güne kendimi toparlarım ondan sonra çıkar fırlarız biraz senin dikkatini cekcek daha neler var Marmara'da çifti olayınıza yaparız şimdi malum bı süre dinlenmem lazım bu arada sağlasın özelden msj atmissin
Arkadaşlar farklı konu açmamak için buraya yazıyorum. Balık bulucu almak için araştırma yapıyorum. Her keseye uygun var. Ama iyice kafam karıştı. En sonunda 2 modele kadar düştüm. Verebileceğim en fazla para 600-650 tl civarı. Bu iki model arasında kaldım. Önerilerinizi rica ediyorum. Bir tanıdığım FURUNO bu işin uzmanı tavsiye ederim dedi. Ama benim bütçeme uyan modeli renksiz ekran. Siyah beyaz ekran çok sorun yaratırmı? Diğeride bildiğiniz gibi Garmin 160c 1. model 600 tl ye alabiliyorum : http://www.balikbul.com/product_info.php?cPath=21&products_id=58 2. model 681 tl ye: http://www.hepsiburada.com/Liste/ga...ctId=sporgar40306&categoryId=1303493#Yorumlar
Sanırım herkesin işi yoğun. Hiçbir yorum alamadım. İzine çıkmama 3 kaldığı için mecburen kendim karar verdim. Araştırıp bütçeme uygun benim gibi acemi bir balıkçı için uygun olduğunu düşündüğüm Garmin 300c sipariş verdim. 400 tl ücreti var. İnşaallah yanlış bir ürün almamışımdır.
Herkese merhaba.Kuzenim Garmin FishFinder 140 ı kullanıyor ve çok memnumn.Bende denedim ve harika bir cihaz.Portatif olmasıda artı bir yönü.Tavsiye ederimmm.
Selamlar. 15 günlük tatilimde kullanma fırsatım oldu. Oldukça kullanışlı. Menüleri Türkçe olması büyük avantaj. Bütün özelliklerini rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Renkli ekran olması çok güzel. Çözünürlüğü yüksek. En yoğun güneş ışığında bile görüntü mükemmel. Ayarlanabilir birçok özelliği var. Sığ su alarmı, balık alarmı, su sıcaklık alarmı vs... Bulunduğum Bursanın Gemlik körfezi çok derin olmaması sebebiyle çok fazla derinlerde kontrol yapamadım. 80 m en fazla gördüğüm derinlik oldu. Balıkları göstermesi doğru. Hatta tam anlayamadım ama farlı türleri farklı renk gösteriyor sanırım. Ben çoğunlukla mezgit yakaladım. Arada sırada çokta nadir olsa mavi renkte balıklar gösterdi. Bu balıklar muhtemelen istavrit olabilirler. Ben aldığım bu üründen çok memnun kaldım. Sadece canımı sıkan tek yönü ekran ile ayna arasındaki bağlantı soketini (10 cm civarı) suyla buluşturmamaya çalışın. Soketin içindeki Pinler hemen oksitleniyor ve alet fazla voltaj uyarısı verip işlev yapmıyor. Ben oksitlenmeyi hallettikten sonra sorunum kalmadı. Bu ürünü düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Ben ürünü çok uygun fiyata aldım. İsteyen olursa telefonunu veririm.
selamlar.bende bundan almak istiyorum konu biraz eski ama şuanki fiyatı ne kadar acaba?..birde ucuz alabileceğimiz yer konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim.
Benim düşüncem Humminbird 998 c SI combo biraz pahalı bir cihazdır ama işi kökten çözer): Türkiyedeki fiyatı 2750 Usd. + Kdv. İşi bitirmiş olursun
Selçuk merhaba, Konuyu yeni gördüm cihaz aldın mı bilmiyorum fakat bende senin gibi konu hakkında çok araştırma yaptım youtube da videolar izledim, satıcılardan bilgi aldım, kullanıcılarla konuştum, internet üzerinden özelliklerinin çıkışlarını alıp karşılaştırma yaptım sonunda balıkbul dan yiğit beyden Raymarine Ds500x aldım. Nelere dikkat etmelisin: A) Alacağın cihazın minimum 400 watt olması gerekli, neden diyeceksiniz dip yapısını iyi görebilmen için 100 watt / 200 watt da gösteriyor watt ne kadar yüksek görüntü o kadar iyi. B) Renkli ekran. C) Anlık görüntü vermeli. D) iki frekansı aynı anda görüntülüyor olması, bunlara dikkat etmeni isterim bunlarla bitmeyecek cihazın bareketini teknenin aynasına bağlayacaksan seyir halinde pervane köpüğünden ekranın karıncalanma yapabilir buda seyir halinde verim alamayacağın anlamına geliyor her şey tamam olsa bile cihazı (ekran üzerindeki renkleri) okumayı öğrendiğimizde sanırım o zaman tam randımanlı kullanıyor olacağız, üstatlar başka bilgiler paylaşabilirler benim nacizane görüşüm böyle.. http://img818.imageshack.us/img818/4928/dscn2509c.jpg http://img714.imageshack.us/img714/6458/dscn2500i.jpg