Humminbird 525 balık bulucum var arıza yaptı.Garanti süresi çoktan dolmuştur.Bizim teknik serviste arkadaşlarla baktık çözemedik.Teknik servisini bilen,onarım konusuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
selamünaleyküm ismail abi ben bursa inegölde kalıyorum.burada bir elektronik tamir ve bakım üzerine bir dükkanımız var.istersen gönder bakalım.
dükkanın ismi EMOD elektronik.her türlü kart tamiri arızasına bakılıyor.internette web sitesi mevcut.
Aleykümselam Murat kardeşim. ilginize teşekkür ederim.Yetiştirebilirsem bugün yurt içi kargo ile size gönderirim.Yapabilirseniz çok makbule geçer.Normalde çalışıyor bib seslerinden anlaşılıyor fakat ekrana görüntü vermiyor.Ekrana sağ alt köşeden bastırınca ekrana ışık geliyor fakat görüntü yine yok.6,5 metrelik bir ahşap tekne edindim bakımını yapıyoruz macun çekilmeden takmak istiyorum.
rica ederim ismail abi.niçin buradayız?adres internette vardır zaten.inşallah cihaz tamir edilebilir.
Murat kardeşim kargoya veremedim.Yarın vericem cumartesi elinizde olur.Kargoladığımda size cepen bilgi veririm.
Firma Adı : EMOD ELEKTORNİK Adres : Sinanbey Mh. Katip Ahmet Efendi Sk. Özlem Apt. No: 8/A İnegöl / BURSA Telefon : 0.224 711 15 41 Fax : +90 224 271 41 61 adres bu ismail abi.