herkese merhabalar sizlerden pratik kullanımı kolay bır balık bulucu tavsıyelerınızı rıca edıyorum sımdıden herkese tesekkur ederım
kusura bakmayın ama bu balık bulucuyla bölgedekı butun balıkları yakalamak ıcın terinizin son damlasına kadar avlanacağız hissine kapıldım bırden...
Merhaba akadaşım, Garmin marka Türkçe menü piyasada bulabileceğin çok ürün var. ayrıca yukarıda yorum yapan kardeşimin ( obsession Selçuk ) yorumuna katılmıyorum. Balık bulucuların bir çok özellikleri var. Dip yapısı derinlik vs. Ben daha önce sadece kayalık bölge bulmak amacı ile kullandım. herkese rastgele.
Türkçe menü ve siyah beyaz ekran olarak Garmin 90 lar var, biraz daha büyük ekran istiyorsanız aynı özelliklere sahip Garmin 140 var.Ben Garmin 140 kullanıyorum 180 mt derinliğe kadar tarama yapıyor.Aralarında 60-70 TL fark var.
balık bulucu bende Garmin Fishfinder 140 modeli cihazdan çok memnunum.büyük balık ve balık sürüsü geçişini hem ekran da boyutuyla gösteriyor hemde alarm veriyor.balık bulucuyla dipteki balığı tam göremessin kayalık bir zemin bularak avlanabilirsin.bu modelde su sıcaklığı ve akü voltajını ekranda görebiliyorsun.
hummınbırd piranhamax 160 merhaba arkadaşlar hummınbırd piranhamax 160 balık bulucuyu bugün aldım nasıl kullanılır ayarları konusunda bilgisi olan varmı acaba ambalaj içinden türkçe kullanma kılavuzu çıkmadıda şimdiden herkese teşekkürler.
Humminbird 385Ci Balık Bulucu & GPS Combo arkadaşlar bu balık bulucu hakkında fikri olan var mı teknik özelliklerinden pek fazla birşey anlamadım perfonması nasıldır
Değerli Arkadaslarım , Kısa bir süre önce bir dostumun teknesinde balık bulucu kullanma imkanım oldu . Balıkları sınıfladırırken 1. 2. 3 ve 4 numaraya kadar değişik ebatlarda balıklar görüntülendi. Bu numaraların aşağı yukarı hangi balığa denk olduğunun bilgisini verebilir misiniz ?
Şahsi fikrimdir . Kullananları tenzih ederim . Ben bu balıkbulucu olayına pek sıcak bakmıyorum. O zaman herkes bu cihazlardan edinsin , balık aramasın . bu işin amatör yanını öldürüyor bana göre . Sonuçta avlanıyorsunuz . Kısmetinizde varsa oltanıza gelir , yoksa gelmez. Bu cihazla balık aramak amatör balıkçılık ruhuna bana göre aykırı . Ticari balıkçılar kullanabilirler elbette , bu işten para kazanıyorlar sadece . Ama amatör balıkçı balığı tanımalı , balığın yaşam alanları hakkında azda olsa bilgi sahibi olmalı. Bölgeyi tanımasa bile zamanla derinliğini , dip yapısını vs. çözecektir zaten . İşin amatörlüğü - sportif tarafı burada zaten .
balık bulucuların değişik tipleri vardır. 100 tl den başlıyor.binlerce dolara kadar gidiyor. bunlar iki cinstir. birincisi tatlı su için olanıdır. ikincisi denizlerde kullanabileceğin tarzda olanıdır. eğer grçekten düşünürsen yardımcı olabilirim