balık bulucular hakkında yardım

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında ergeg tarafından paylaşıldı.

1. ergeg

ergeg tevfik

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yok hayır
    öncelikle herkese selamlar.yeni aldığımız tekneye amatörler için olan küçük balık buluculardan almak istiyorum.fakat bu balık bulucular hakkında fazla bilgim yok.bilgisi olan arkadaşlardan şunu istiyorum.bu bulucular gerçekten işe yarıyormu.bana ne kadar faydası olur,birde 100 ytl ile 400 ytl arası bu buluculardan tavsiye edebileceğiniz ürün varmı.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

2. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Alacağınız balıkbulucuda ucuz modelleri seçmemenizi öneririm.350-400 ytl gibi bir bütçeye çıkarsanız Garmin 140 C modeli gayet verimlidir.183 mt derinliğe kadar ,45 derecede arama yapan çift açılı aynası ile size epey balık buldurur.:)

3. ergeg

ergeg tevfik

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yok hayır
    Cevat abi önerin için sağol.peki bu bahsettiğin bulucuyu aldık diyelim .kullanımı basitmidir.yani ekranda gösterdiklerini anlayabilmek için herhangi bir özel beceri lazımmı.yani andığımızda kolay bir şekilde ekranda gösterdiklerini anlayabileceğizmi.birde balıkları sürü halindemi gösteriyor,tek tük balıklarıda gösteriyormu.teşekkürler.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 16 Mart 2008
  4. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Arkadaşlar iyi geceler ,
    Size benim de bir onerim olucak... tekneniz kücükse garmın80 modeli de işinizi görür. zaten amaç dip şekillerini görebilmek ayrıca istavritte de iyi iş yapıyor. Ama siz iyi bir model diyorsanız ben size garmin 160c yi öneririm. Renkli ekran dip şekillerini daha iyi ayırt edebiliyorsunuz. ayrıca türkçe kullanma imkanı var Gerci bu imkan garmin 80 de de var
    Hepinize rast gele... İyi geceler

5. levrekci_burak

levrekci_burak

Favori Kamış:
    olta zıpkın
    En İyi Avı:
    levrek 5,5 kg
    bir arkadaşımda hummınbırd 150x modeli sanırım sıfırı 450 500 ytl civarlarında teknesi olmadığından satıyor 300 liraya istersen senin için sorabilirim aynısından eniştemler kullanıyor oldukça fonksiyonlu bir model tavsiye ederim fiyatıda çok uygun rastgele....

6. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Gönül rahatlığı ile alabilirsin, en çok tutulan modelidir. Türkçe kullanım kılavuzu beraberinde geliyor.
    Balıkları tek tek de gösteriyor, sürü halinde de.:)

7. ergeg

ergeg tevfik

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yok hayır
    ilgilendiğin için sağol fakat ben birtane aldım ihtiyacım kalmadı.

8. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    kıyıdan en garantili balık bulucular çevremdeki dostlar ve arkadaşlardır gittikleri yerin raporunu verirler şunu tuttum falan diye bende nokta hedef damlarım hemen oraya:D rapor vermeyen kendi bilir yemsizde balığa gidilmez değilmi:D :D

9. PЯΞSIDΞNT

PЯΞSIDΞNT Ersin

Öncelikle herkese selamlar, Tevfik bey ben şu an teknemde Eagle Cuda 168 kullanmaktayım ve amerikan malı olan bu ürün fiyat olarakta fena değil. Size eagle markasının distribütörünün web adresini vereceğim ordaki telefondan Koray bey ile konuşursanız size yardımcı olacaktır. Bn pazarlık yapıp 140 Ytl civarına aldım 3-4 ay önce. http://www.funport.com.tr/Adres.html bu adres Türkiye distribütörünün adresi, buda ürünün bilgileri; http://www.eaglesonar.com/Products/Sonar/Cuda168.htm Herkese bol ama yasal limitler dahilinde avlar dilerim.

10. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Aramıza hoş geldiniz Ersin bey , tanışalım kısmında kendinizi tanırtırmısınız

11. simendifer

simendifer Sennur

Benim de aynından bir kaç model var Mustafa ağabey. :) Örneğin, kralbalıkçı Mustafa modeli, Erdem Yılmaz modeli gibi. :)

12. Suatreis

Suatreis

suatreis-01mb modeli de var ama çin malı ve işine yaramıyor diye bahsetmiyor...oysa model revize edildi..:D mırmır bulucu şekline update yapıldı...:D :D :D deneme sürmü var bu yaz....nazik (!) yorumları alırsınız..:D

13. address

address yuksel

garmın c 250 balık bulucuyu nasıl kullanabilirim

selam arkadaslar ben aranıza yeni katıldım cok guzel bir site kuranlardan allah razı olsun sizlerle keyifli balık avları gecirecegimizi umut ediyorum ben garmın c 250 model balık bulucu aldım bunu 3 metre boyunda 6 beygirlik botta kullanmak istiyorum botun neresine takabilirim şu an motorun yan tarafına taktım 7 cm kadar suya gomuk vaziyette suyun çalkaltısından beni yanıltabilirmi takdıgım yer dogrumu bu işten anlayan arkadaşlar var ise bana fikir verebilirlerse sevinirim teşekkurler

14. alpperr

alpperr alper

bende humminbirdin portatif modelini kullanmaktayım ve oldukça memnunum... balıkta dip yapısını anlamak için süper bir alet...

15. serkanica

serkanica SERKAN

Favori Kamış:
    Shimano Catana 30-50 Libre
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000RB, 4000FB, Okuma Cedros 65
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.5 kg
    bende garmin 90 var son derece memnunum..balık bulucular alttaki naylonlarıda balık olarak gösterir asıl amaçları derinliği ve kayalıkları göstermesidir..rastgele..