öncelikle herkese selamlar.yeni aldığımız tekneye amatörler için olan küçük balık buluculardan almak istiyorum.fakat bu balık bulucular hakkında fazla bilgim yok.bilgisi olan arkadaşlardan şunu istiyorum.bu bulucular gerçekten işe yarıyormu.bana ne kadar faydası olur,birde 100 ytl ile 400 ytl arası bu buluculardan tavsiye edebileceğiniz ürün varmı.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Alacağınız balıkbulucuda ucuz modelleri seçmemenizi öneririm.350-400 ytl gibi bir bütçeye çıkarsanız Garmin 140 C modeli gayet verimlidir.183 mt derinliğe kadar ,45 derecede arama yapan çift açılı aynası ile size epey balık buldurur.
Cevat abi önerin için sağol.peki bu bahsettiğin bulucuyu aldık diyelim .kullanımı basitmidir.yani ekranda gösterdiklerini anlayabilmek için herhangi bir özel beceri lazımmı.yani andığımızda kolay bir şekilde ekranda gösterdiklerini anlayabileceğizmi.birde balıkları sürü halindemi gösteriyor,tek tük balıklarıda gösteriyormu.teşekkürler.
Arkadaşlar iyi geceler , Size benim de bir onerim olucak... tekneniz kücükse garmın80 modeli de işinizi görür. zaten amaç dip şekillerini görebilmek ayrıca istavritte de iyi iş yapıyor. Ama siz iyi bir model diyorsanız ben size garmin 160c yi öneririm. Renkli ekran dip şekillerini daha iyi ayırt edebiliyorsunuz. ayrıca türkçe kullanma imkanı var Gerci bu imkan garmin 80 de de var Hepinize rast gele... İyi geceler
bir arkadaşımda hummınbırd 150x modeli sanırım sıfırı 450 500 ytl civarlarında teknesi olmadığından satıyor 300 liraya istersen senin için sorabilirim aynısından eniştemler kullanıyor oldukça fonksiyonlu bir model tavsiye ederim fiyatıda çok uygun rastgele....
Gönül rahatlığı ile alabilirsin, en çok tutulan modelidir. Türkçe kullanım kılavuzu beraberinde geliyor. Balıkları tek tek de gösteriyor, sürü halinde de.
kıyıdan en garantili balık bulucular çevremdeki dostlar ve arkadaşlardır gittikleri yerin raporunu verirler şunu tuttum falan diye bende nokta hedef damlarım hemen oraya rapor vermeyen kendi bilir yemsizde balığa gidilmez değilmi
Öncelikle herkese selamlar, Tevfik bey ben şu an teknemde Eagle Cuda 168 kullanmaktayım ve amerikan malı olan bu ürün fiyat olarakta fena değil. Size eagle markasının distribütörünün web adresini vereceğim ordaki telefondan Koray bey ile konuşursanız size yardımcı olacaktır. Bn pazarlık yapıp 140 Ytl civarına aldım 3-4 ay önce. http://www.funport.com.tr/Adres.html bu adres Türkiye distribütörünün adresi, buda ürünün bilgileri; http://www.eaglesonar.com/Products/Sonar/Cuda168.htm Herkese bol ama yasal limitler dahilinde avlar dilerim.
Benim de aynından bir kaç model var Mustafa ağabey. Örneğin, kralbalıkçı Mustafa modeli, Erdem Yılmaz modeli gibi.
suatreis-01mb modeli de var ama çin malı ve işine yaramıyor diye bahsetmiyor...oysa model revize edildi.. mırmır bulucu şekline update yapıldı... deneme sürmü var bu yaz....nazik (!) yorumları alırsınız..
garmın c 250 balık bulucuyu nasıl kullanabilirim selam arkadaslar ben aranıza yeni katıldım cok guzel bir site kuranlardan allah razı olsun sizlerle keyifli balık avları gecirecegimizi umut ediyorum ben garmın c 250 model balık bulucu aldım bunu 3 metre boyunda 6 beygirlik botta kullanmak istiyorum botun neresine takabilirim şu an motorun yan tarafına taktım 7 cm kadar suya gomuk vaziyette suyun çalkaltısından beni yanıltabilirmi takdıgım yer dogrumu bu işten anlayan arkadaşlar var ise bana fikir verebilirlerse sevinirim teşekkurler
bende humminbirdin portatif modelini kullanmaktayım ve oldukça memnunum... balıkta dip yapısını anlamak için süper bir alet...
bende garmin 90 var son derece memnunum..balık bulucular alttaki naylonlarıda balık olarak gösterir asıl amaçları derinliği ve kayalıkları göstermesidir..rastgele..