slm arkadaslar balik eniyi mekan olrak nerde tutulur 1 aydir güzel balik yok denizde suan kardesime balik sevdasini aşilamak icin bol balik yapan bir yere götürmek istiyorum tavsiyeniz varmi..? herkes bilir ilk ler herzaman kalicidir not ben kücük ken babamla gitmişdimm sariyerde tutumusduk ogün bügündür bağimli oldum birnevi cevaplarinizi bekliyorum .
Selam, Oncelikle hangi baligi tutmak istiyorsun ve ona gore takimlarin varmi bu sorulara bir cevap ver istersen Benden sana tavsiye bu isi biliyorum gittimi tutar alirim dersen yesilkoyde rone parkin altinda sahilde kayaliklarda aksamlari guzel lufer cikar Hemde bunlar yesilkoyun yerlisi oyle gezenti tiplerden felan degil
Neresi guvenli degil? Sen rahat ol birsey cikmaz oralardan Eger serseri it kopuk felan var diye dusunuyorsanda emin olki sersilerden cok simitci cayci ve bankta cekirdek citlatan sivil polislerle dolu orasi Bir keresinde hatta bir teknenin pesine dusmusler sahil guvenlik ve resmi polis memurlari bende balik tutuyorum bir anda bir hareketlilik basladi sasirdim ne oluyor acaba diye bir baktim polise benzer uzatktan yakindan alakasiz o kadar degisik tipler varmiski etrafimda ve hepside sivil polismis. Aninda aldilar hepsini Birde orada balik tutan cok insan var ve her zaman kontrol edilen bir yer sorun cikmaz Rahat rahat takil sen..
üstat kardesim 12 yasinda kayaliklar sakat düşer müser denize ondan öyle söyledim yok sa ist un her köşesi sağlam eskisi gibi değil