merhaba sevgili arkadaşlar ve abilerim . öncelikle herkese hayırlı akşamlar dilerim konuyu sohbet bölümünemi açsaydım diye düşündüm yalnış bir yere açtıysam affola. istanbul balık halinin büyük çekmece gürpınara taşıncağı ile ilgili haberler 2008 yılında çıkmıştı bildiğiniz üzere. tabi ozamandan bu zaman pek bi ses yoktu . tam unutuldumu acaba derken özel bir iş için belediye içerisinde 1-2 saat bulundum . kulak misafiri oldum halin kurulcağı yer esnafa verilcek dükkanların kiraları ile ilgili bi takım yazışma yaptıklarını gördüm büyük şehir belediyesiyle. sürekli koridorlarda çayhanede bi balık hali muhabbetidir almış gidiyordu. kendi derdime daldığımdan bişide soramadım.hazır sizin gibi bu işe gönlünü vermiş insanlar varken sormak istedim bu hareketliliğin sebebini blleniniz varmı yani sanırım ekime yasağın kalkıcağı tarihe kadar bitirlebilir demişdi çaycı . sanırım bi kaç ay içinde kesin taşıyolar . detaylı bilgisi olan . dükkan kiralıcaklarmı herkese taşınsında taze taze yemek için okadar yol gitmeyelim. şimdiden nezaketiniz için teşekkür eder iyi geceler dilerim