Merhabalar, 10-16 ağustos arasında av için planım var. Şu anki düşüncem avyalık-altınoluk tarafları. Geceleri yemli dip, akşam üstü ve sabaha karşıda spin avı yapmak istiyorum. Altınolukta yılın bu zamanında yaptığım tatilde kıyıdan yemli çupra, karagöz gibi balıkların yanında gobbes dedikleri balıktan çok sayıda her halukarda yakalamak mümkündü. sizin tavsiyeleriniz nedir? Yer önemli değil, izmir çanakkale arası heryere gidebilirim fakat güzel av yapabileceğim yerler tavsiye edebilir misiniz?
ORALARDA HER YER MERA SANIRIM KİMSEDEN SES YOK, BİLSEM YAZARDIM DOSTUM AMA ORALARI INAN BILMIYORUM...
Merhaba, Bende 10 gün boyunca Akçay-Asos-Bozcaada'da tatil yaptım.Tatilden yeni geldim,bilgiler taze sayılır. Altınoluk'ta tam olarak nerede av yapacağınızı bilmesemde,belli bölgelerde (sanırım yapay resiflerin olduğu bölgeler) kıyıdan ve tekne ile bolca balık alıyorlar.Bu meraları biraz kıyıda gezerekte görebiliyorsunuz.Balıkların çoğunlukla küçük olduğunu söyleyebilirim. Asos ve Bozcaada'da bolca balık vardı.(Gözlükle dalıp görmeme istinaden konuşuyorum)Ancak tutan kimseyi görmedim. Bozcaada feribotundayken bile çok fazla oynak vardı suda.Adada hayatımda görmediğim büyüklükte karagözler gördüm,çipuraları saymıyorum bile. Tabi buralardaki balıklar hep sabah erken saatlerde görüldü.Deniz kalabalıklaşınca pek hareket yok.
cevaplar için teşekkürler. Daha fazla ilgi bekliyordum konuya ama sanırım daha erken yada herkes tatilde biz ayvalıktan başlayıp cunda adası altınoluk küçükkuyu ve assos güzergahını taramayı düşünüyoruz. Bu alanlarda avlanan avlak yeri bilen arkadaşlar daha çıkacaktır sanırım.