Bu japonların neden iyi makine yaptığını şimdi anladım.. Ben bundan yakalasam bile geri salarım.hanım evde pişirmeme izin vermez
Nejat bey hangi takımı kullanacaz ve sahteler iş yaparmı. Bunun av zamanı hakkındada bilgi gerekli. Av yasağı olabilir.
. İnşallah çıkmaz Biz genede hazırlıklı gidelim. Ya aklıma geldi, Çadırda Sivirisinekler ne biçimdi ama dimi
yıllar önce, gazetecilik yaptığım yıllarda bir deniz kızı haberi yapmıştım, hikaye uzun 1 Mart'ta Vaniköy'de anlatırım. Bu o deniz kızı. Hanım da her hafta '' Balığa diye gidiyorsun. Bir göl kızı buldun galiba?'' diyor. Anladı tabii... Ama resmi ona gösyermiyorum.
Halil kardeşim, benim sazan tuttuğum göllerde su şu anda çok bulanık ve avlağa giriş mümkün değil. İstanbul'da sazan sezonu 15 Haziran da açılıyor. O tarihe kadar maalesef sıkıntıdan kurdeşen döküyoruz. Umarım sezon açılınca görmek istediklerinizi sunabilirim
Japon Ali kardeşim Japon.. Böyle balıkları bir bakışta tanıyorsun.Balıktan anlıyorsun yani. Nasıl beslendiklerini de bilirsin değil mi?
Ben bu kuzuyu suda görsem kıyamam , atamam zıpkını Japonlar çok balık tüketiyorlar ya belki de bu yüzdendir.
Tortumda bu balık kızdan var mıdır acaba Nejat abi ? Bana biraz Tortum Sirazını anımsattı Nuri abinin her hafta gitmesinin ardındaki neden bu olmasın sakın?