Sizlerin ve sitemizde bugün doğum günü olan tüm diğer balıkçı dostlarımızın doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
Sevgili Mustafa ağabey ve Sevgili Ercan arkadaşım, doğum gününüz kutlu olsun. Daha nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar dilerim. Her şey dilediğinizce olsun.
Dayımız Mustafa ve Ercan kardeşim, sevenlerinizle ve sevdiklerinizle mutlu, huzurlu daha nice yıllar dilerim. Selam ve sevgilerimle…
Sevgili ailem, Hepinize teşekkür ederim hatırlanmak çok güzel. inanın çok mutlu ettiniz beni birlikte, bol balıklı, muhabbetli nice güzel senelere inşallah sevgili mustafa abim, iyiki dogdun.saglıklı, huzurlu, güzel yıllara
hepinize güzel temennileriniz için teşekkür ederim neredeyse ikibuçuk yıldır böyle güzel bir ailenin bir ferdi olmaktan dolayı mutluyum bu forum sayesinde çok güzel ve değerli insanları tanıma fırsatım oldu inşallah bundan sonrada olmaya devam edecek herkeze kucak dolusu sevgiler ercan kardeşim ve bugün doğum günü olan diğer arkadaşlarında sevdikleriyle sağlıklı huzurlu ve mutlu nice yıllar geçirmelerini dilerim
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.Dayı özellikle seninki biraz daha kutlu olsun sonuçta sen daha yaşlısın
Dayıcım ve Ercan abi doğum günlerinizi en içten dileklerimle kutlar uzun ömürler dilerim.Biraz geç oldu ama güç olmadı,kusura bakmayın
sevgili dayıcım ve sevgili Ercan kardeşim doğum gününüzü kutlar bir ömür sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim