balık malzemecisi hakkında şikayet

Konu, 'Takım Çantası' kısmında TuncayC tarafından paylaşıldı.

1. TuncayC

TuncayC

Favori Kamış:
    Sadece ve sadece OLTA!
    En İyi Avı:
    Tekirdag/Yeniciftlik 7,2 Kg Aynali
    Karaköy rıhtımda x diye bir yer var, sahibiyle geçenlerde bir münakaşamız oldu.
    Bunu anlatmak istedim ki balıkçı arkadaşlarım, abilerim buradan olta, makina, kamış alırken ilerde bir problem yaşadığınızda nasıl bir tavırla karşılaşacağınız hakkında bir fikirleri olsun.
    Bu dükkandan yaklaşık 5 sene önce aldığım, 2 tane Jarvis Walker, ve 1 tane Atlantis marka makara gecen yazın sonuna doğru bozulmuşlardı.
    Birkaç hafta önce götürdüm tamire, beni 2 haftaya yakın bir süre bekletti.
    Küçükçekmecede oturuyorum, makaraları almam için verdiği sürelerde iki kere gidip gelmek zorunda kaldım.
    3 makaraya 33 Ytl para istedi, eğer düzgün bir şekilde tamir ediyorsa hakkıdır dedim ses çıkarmadım.
    Makaraların 2 tanesini başında bekleyerek yarım yamalak yaptırdım.
    Diğerini de yüzsüzlükle ''ben uğraşamam bunla al makaralarını çek git'' gibi laflar kullanarak tamir etmedi.
    Neyse yaşı başı aşmış bir adam, saygısızlık etmek istemedim, aldım makaralarımı ücreti ödedikten sonra çıktım gittim.
    Bu satıcıyı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    Sahibi müşteri hakları, müşteri memnuniyeti hakkında oldukça saygısız bir kişilik...
    Olayı sadece buraya yazmakla bırakmayacağım, şikayet edebileceğim birkaç platforma daha yazacağım.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 10 Eylül 2007
  2. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşım, tamam mağdur olmuşsun orasını anladık. Ama belki de böyle biri değildir. Biz ne bilelim şimdi senin o insanla aranda ne yaşandı, ne bitti ? Belki de sen haksızsın, seni de tanımıyoruz yanlış mıyım ?

Böyle bir olay yaşadıysanız, tüketici hakları derneği var, gider şikayetinizi yaparsınız, onlar da gerekli görülen yerlerde bunu dile getirir ve çözümüne bakarlar.

Ama lütfen burada isim vererek bu şekilde şikayetinizi dile getirmeyiniz.

3. TuncayC

TuncayC

Favori Kamış:
    Sadece ve sadece OLTA!
    En İyi Avı:
    Tekirdag/Yeniciftlik 7,2 Kg Aynali
    Ben sadece yaşadığım olayı düzgün bir dille, kimseye hakaret etmeden aktardım.
    Eminim ki benim yaşadığım olayın benzerini yaşamış balıkçı arkadaşlar olmuş veya olacaktır.
    Buna benzer bir olayı aynı dukkanla kuzenim de yaşadı.
    Ben sadece, insanları bilgilendirme açısından söyledim, isteyen istediğiyle alışverişi yapar.

Bana inanıp inanmama konusunda haklısınız, bu konuda herhangi birşey diyemem.
    Olay paranayoya bağlanırsa zaten forumun mantığı ve işlevliliği kalmaz.
    Ben de paranoya yapıp, sizin dükkanın sahibinin arkadaşı, yakını veya bizzat sahibi olarak düşünebilirdim.
    O zaman, sanal alemde karşılıklı yazışmalarımızın, bilgilendirmeleremizin herhangi bir anlamı kalmazdı.

Yaşadığım olayda mağduriyet yok.
    Rahatsızlık var.

Saygılar,
    Tuncay.

4. simendifer

simendifer Sennur

Rahatsızlığınızı anlıyorum ama yine de isim vermemenizi tercih ederim. İsim verip vermeme konusunda da site olarak bir mağduriyetimiz yok zaten. Sadece rahatsızlık var. Ben verilen isimleri ve adresi sildim, bu şekilde daha şık olduğu kanaatindeyim. ;)

5. ozan

ozan Ozan

tuncay makinalar açısından beş sene özellikle deniz koşullarında oldukça iyi bir süre yani değiştirme zamanı demektir. makinalarımın bakımını ben kendim yapıyorum o halde bile tamir demek yarım yamalak çalışan makina demektir. bence en iyisi yenisine müracaattır. hem böylece beklemek zorunda da kalmaz ve sinirlerini bozmazsın 33 ytlnin yanına bi 33 daha ekle geliş gidiş ücretleri vb. zaten iki tane iyi makina ederdi.

6. diga

diga

herkese selam
    evet bencede bu malzemeci veya calisani pek centilmen sayilmaz bencede biraz sert herhalde müsteriye ihtiyaci yok sonucta tercih senin patron sensin para senin cebinde sen oradan alisveris edersen o para kazanir yani onun is verenisin istanbulda malzemeciden cok ne var ben ikiteliye gidiyorum orada bir sürü malzemeci dolu neredeyse kapi kapiya tercih senin

saygilarimla