Herkese selamlar, Ben 32 yaşında, malesef İstanbul'da ikamet eden, sizlerin raporlarını gördükçe kendime amatör balıkçı sıfatını bile uygun göremeyen bir balık 'meraklısı'yım. Balıkçılık hakkında bildiğim pek az şeyi babam sayesinde öğrendim. O ise yıllardır kendi başına genelde tatlısu balıkçılığı yapmaya çalışan bir amatördür. Bazen babamla bildiğimiz tek göle gideriz ve hiç birşey alamadan geri döneriz. 4-5 yıllık rekorumuz 3 kg. sazan mesela. Balık tutmaya olan özlemimi YabanTV, youtube ve özellikle BALIK AVI sayesinde gideririm. Tutulan balıkları gördükçe hem tuhaf bir mutluluk hem de derin bir AHH çekme ihtiyacı duyarım. Babam ise Galata köprüsünde bir tavalık istavrit tutunca çocuklar gibi mutlu olur. En büyük hayalim bir gün Karadeniz'de herhangi bir derede alabalık tutabilmek veya herhangi bir yerdeki herhangi bir barajda uzun uğraşlarla 4 kiloluk bir sazan yakalamak. Sonra resmini çekip babama göstermek. Ama önce şu İstanbul'dan kurtulmak lazım. (Umarım sıkmamışımdır.) Teşekkürler.
hoşgeldiniz. keyifli paylaşımlar dilerim 4 kiloluk sazan için ilk adımı attınız, emin olunki gerisi gelecektir
Merhaba Memduh bey, Hoşgeldiniz, Dilerin en yakın zamanda dilediğiniz ölçüde balık yakalarsınız. Balık yakalamazsakta, Balıkta olup dostlarla muhabbette iyidir, Yakın zamanda bir organize işler olursa sizde keyifle katılırsınız.
Merak etmeyin yakında 4 kg balık yakalamak için şehir dışına çıkmanıza gerek kalmayacak Aramıza hoşgeldiniz..
Herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten bu kadar kaliteli ve seviyeli insanların bulunduğu bir site olduğunu bilmek bile çok güzel. Av raporlarınıza bol bol tebrik yazacağım.
Siteye hoş geldiniz.Birlikte yapabileceğimiz bilgi ve görsellik paylaşımları sayesinde,balıkçılık ile ilgili güzel düşlerinizin gerçekleşmeye bir adım daha yaklaşacağını ümit ediyorum.Özellikle de Karadeniz bölgemizin yüksek akarsularında alabalık avlama düşüncenizi gönülden desteklerim bu düşe ben de ortağım çünki
aramıza hoş geldin memduh acemi balıkcı yoktur daima öğrenen tekniğini geliştiren balıkcı vardır bol balıklı avlar dileğiyle
Aramıza hoşgeldiniz. Usta doğulmaz, olunur. Sabır ve özveri ile çok daha ileri gideceğinize emin olabilirsiniz.
Memduh hoşgeldin bende senin gibi bu kaliteli sitenin ustalarının yakaladıkları balıkları görünce sazan gibi atladım siteye.Bir girdim ki içeri, burası irem bağları gerçekten ustalarımız harika raporlara imza atıyorlar.Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum.