Balık Meramızdan Etkileşimler (Tolga & Yılmaz) Ağustos 2015

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında sorsana tarafından paylaşıldı.

1. sorsana

sorsana Tolga ER

Favori Kamış:
    Mayasıllı kamış
    En İyi Avı:
    600 gr-Çipura
    Değerli Arkadaşlar sağlık sebebiyle 1 sene ara verdiğim balık avına yeniden başladım.Burnumda tütüyordu.Gariban bir motor aldım.İnşallah paylaşımlara devam edeceğim.
    Herkesi her şeyi özledim.Selam ve saygılarımla...Yine meralarımızdan bir paylaşım.Kurgu ve anlatı bana ait.Bir senede çok şey değişmiş.Talan artmış.Merada 1 karış yerler dahi çevrilmiş.Daha acısı Midye tüccarları meranın yapısını bozmuş, talan etmiş resmen kurutmuş.Yine de güzel şeyler var tutunacağımız.Dostluk, paylaşım, etkileşim ve macera adına...

http://www.youtube.com/watch?v=PTz9xCVbFoE

2. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Abi harika bir anı çoook güzel bir video ortam şahane mera güzel siz güzel daha ne olsun.Bu güzel video ile ben ve benim gibi iş nedeniile bi türlü balığa gidemeyen insanları çok mutlu ettiğinizi bilin.Sevgiler,

3. sorsana

sorsana Tolga ER

Favori Kamış:
    Mayasıllı kamış
    En İyi Avı:
    600 gr-Çipura
    Yüreğine sağlık Karahanlı.Bu güzel yorumunla beni çok mutlu ettin.Bir hayata dokunabildik ise ne mutlu.Sevgiyle kal.Mutluluğumuz hep daim olsun.

4. jumaru

jumaru Murat

Favori Kamış:
    Shimano Alivio Slim TE GT 330 XH
    Favori Makine:
    Shimano AX 4000 FB BB
    Tolga Bey harika vakit geçirmişsiniz belli ki. Paylaştığınız için teşekkürler. Bazı yerlerde kahkaha attım. Çok sade, çok samimi. Ayrıca tüm dediklerinize katılıyorum. Olay doğada. Balıkçılık olsun, kamp olsun, doğa gezileri olsun, bunlarsız olmuyor gerçekten. Sevmeyen ya da tadını bilmeyen neyse de, seven için gerçekten ilaç gibi, terapi gibi. Onsuz olmuyor.

Bir tek çimento olayını anlayamadım. Onu ne amaçla döktünüz acaba? Üstüne çadır falan mı kuruluyor? Bilmediğim bir ayrıntıysa öğrenmek isterim.

5. hakanc

hakanc hakan

En İyi Avı:
    lüfer
    Tolga bey, çok güzel bir video olmuş, ilerde başkaları da olur umarım.
    Balık tutmak benim için güzel bir hobi ama doğaya çıkıp bir nevi huzur bulmak asıl konu.

6. emre2626

emre2626 emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe adriatic 3,90
    Favori Makine:
    Blue Fish Eagle
    En İyi Avı:
    kırlangıç 1.5 kg
    kardeş senin videolarını zevkle izliyoruz devamını bekliyoruz bizler marmarada kaya balığından başka bişi görmüyoruz kıyıdan umarım birgün ege kıyılarıda bu duruma dönmez şerefsizler yüzünden