Cuma sabah 8:00 de çubuklu sahilde buluştuk arkadaşlarla onların ilk balık tutma deneyimi olucaktı.Saat 12:00 de işte olucağımız için çok uzun kalamıyacaktık, nitekim kısa ama keyifli bereketli bi av oldu.BALIK TUTKUSU NA iki kişi daha katmıştım. (hala konuşuyorlar ne balık tuttuk,ne güzel stress attık ) klasik 10 yeşil çapari ile hem iri hemde bol istavrit tuttuk.iki kişi 4-4.5 kg balık tuttuk. sonra onları nasıl yeriz diye plan yaptık..bizler alışveriş merkezinde çalışıyoruz, kendimize ait mutfakta yok Bağlarbaşında balık satan dükkana göndermeye karar verdik ve yolladık.orda hem satıp hemde pişiriyorlar. Adamcaz balık ları övmüş bizimkilerde havayla biz tuttuk demişler neyse sonuçta çok güzel salata eşliğinde mideye indirdik.keyfimiz yerinde... [/URL
öncelikle afiyet olsun.kendin tut kendin ye olayı..bundan güzel ne olabilirki..çok şanslısınız deniz kenarındasınız. ya bizim gibi bozkırın ortasında olsaydınız.tabiri yerindeyse kım kır.neyse az kaldı ankaradaki günlerim.bende inşaallah sizler gibi deniz kenarında olacam.sizi kutlar bol balıklı günler dilerim.
tebrikler arkadaşlar sizleri kıskanmaya başladım. boğazda geçirdiğim zamanları çok özlüyorum. şimdi mehmet beyin dediği gibi kendimizi bozkırda bulduk. neredeyse evde leğene su koyup pazardan aldığımız alabalıkları içerisine salıp oltayla tutma derecesine kadar geldik. burada dere, göl gölet çok ama içerisinde balık yok. varsada takoz yani çim sazanı dedikleri sazan türü var. o da bütün balıkları adeta tüketme derecesine kadar gelmiş vaziyette.
Gökhan bey güzel bir av günü yaşamışsınız boğaz istavritininde tadı bir başka olur afiyet olsun rastgele
Gökhan abi şahane başlamıssın güne tebrikler güzel balık almışşınız maşallah Bende insaşşah persembe sabah Üsküdarda olcam. Kamışı aldım sonunda Denemek için gidicem üsküdara (Shimano Alivio 4.20) yolun düşerse ugra abi birer çay içeriz.. iyi akşamlar RAstgele