http://www.dailymotion.com/video/xa75ba_balyk-avy Rahmetli babamın en çok istediği şeylerden birisi benim onunla ava gitmemdi...Zamanında av merakım olmadığı için bu ancak bir kaç sefer gerçekleşmişti...Ama O gerçek dünyasına gittikten sonra bu sevda beni sardı...Ruhun şad olsun babacım...
Allah gani gani rahmet eylesin kubilaycığım mekanı cennet olsun. senide balıkçı ettik iyimi ettik kötümü ettik bilmiyomya, tek korkum boynuz kulağı geçecek diye.gerçi avda sana takılmak gibisi yok bir ümit var bir sen varsın benim stres atma ekipmanımsınız.bu arada daha usta olamadın sen şimdi diyecen benim damarlarımda var ama daha çok çalışman lazım.
Sizin hiç babanız öldümü? Benim bir kere öldü, kör oldum. Babamdan hiç ummazdım bunu. Kör oldum. .......... Babasını erken kaybetmiş biri olarak acını anlıyorum Kubilay başın sağolsun
Allah rahmet eylesin Fedakârdı ! bir dikili Ağacı olmadı belki Ama kendisi, onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümde ki kol kanat, sırtımı yasladığım dağ gibiydi (F. Kısaparmak) Babalarımıza, Saygılarımla...
Sevgili Kubilay Videoyu ilgiyle izledim.Birgün belki ansızın gelebilirim.Hepinizi hasretle kucaklamak icin.Mekanı cennet olsun. Sevgiyle kal