Tatli Su Ve/veya Tuzlu Su Balik Türlerimize Ait Kaliteli Poster Veya Benzeri Resimleri Basili Veya Dijital Olarak Nereden Temin Edebilirim? Hemen Her Balikçinin Duvarinda Vardir Bunlardan Ama Ben Bulamadim Teşekkürler..
2 ay önce benim babam atlas diye bir dergide gördü babamın balıkla arası hiç yoktum ama benim için alacakmış 7 TL imiş.Sonradan ben gittim alacakdım dev poster bütün balıkları tanıtıyor ama bitmişdi.Her ay başka bir şey veriyor ama böyle balıkla ilgili vermiyor.
Bende istanbulda balık malzemesi satan bir dukkandan parasız almıstım ama sadece tatlısu balıkları vardı...oda avlanan türler vardı sadece....
Eğer sürekli alışveriş yaptığın yada samimi olduğun bir balıkçı varsa tedarik ederler. Onlarda Tedarikçi~toptancılarının bastırdıkları posterlerdir.
Atlas küçük bir ek verdi, poster değil. Bence pek yeterli de değil. Bir balığı tanımlarken uzaktan sürü fotosu verilir mi? Daha özenli olabilirdi. Atlas'a yakışmadı bence..
Cevaplar Için Teşekkürler.. şimdilik Internetten Biriktirme Yolundayim.. Iyi Bir şey Yaparsam Buraya Da Koyarim..
aynen bende bulsam alırım... geçen sarı kart çıkartırken Tarım-köy işleri md. de vardı duvarda yöremizde çıkan balıklar... o telaşede soramadım nerden buluruz diye =)