Selamun aleyküm arkadaşlar ben nasipsiz kardeşiniz olarak gene karşınızdayım :,bir adamın kızı varmış ve kız ağlıyarak babsının evine gelmiş babası sormuş ne oldu diye kız demişki baba eşim içkiye başladı .adam demiş kızım sen evine git o bırakır demiş,neyse kadın gitmiş kocasıda zamanla bırakmış,bir zaman sonra kadın tekrar babasının evine gelmiş babası kızım ne oldu demiş ,baba kumara başladı demiş tamam kızım sen evine geri dön o bırakır demiş,kadın dönmüş kocası onuda bırakmış,daha zaman sonra kadın tekrar geri gelmiş babası gene ne oldu demiş kızda baba balıkçılığa başladı demiş ,babası ozaman kızım yan odaya yerleş artık o, onu bırakmaz demiş... Evat dostlar yer :sakarya avlak: derin bir yer yem:ciğer,sülük saat:15:00 -20:00 arası takım:dip sevgili dostlar acizane hasta olduğum için sık balığa gidiyorum (balık hastası) bu sefer yayına gittim hava su herşey güzel ama aşırı kalabalık amcamın biri yanımda 3 kg.yayını aldı tabi kardeşinizde 1 kg.aldı ancak limit altı olduğundan geri saldım sonra tık bile demedi anlıyacağınız gene bişey yok.nasipsiz kardeşinizi yaradan inşallah güldürür.dualarınızı bekliyorum sevgi ve esenlikle....başka bir balıklı raporda görüşmek dileğiyle
Olsun sizde bu azim oldukça eminimki o nasipsizlik kırılacak. Trofenin en buyugu gelecek. Bol kısmetli avlar.
Abicim biraz daha sabır inşaallah istediğin ebatta bir balığı yakalar ve bu balıksızlığa bir son vermiş olursun
Metin abi senin yazılarını okurken inan bir gıram bile sıkılmıyorum. Senin gibi biriyle aslında balığa gidillir. ABİ Gün gelir devran döner... Rabbim inşallah sana da İRİ İRİ balıklar nasip eder. Rastgele..